Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsgivere stiller ofte grunnlønninger lavere enn standarden for sin bransje i håp om å redusere selskapskostnadene. Ansatte forhandler ofte ikke for høyere lønninger - de er villige til å betale seg en lavere lønn i retur for muligheten til å bygge opp CV. For å få en lønn som er nærmere bransjestandarden, bør du skrive et lønnsforhandlingsbrev til arbeidsgiveren din. Disse bokstavene fungerer best i løpet av ansettelsesprosessen, men du vil også finne dem nyttige hvis du tror du fortjener en høyning eller ekstra fordeler senere.

Lønnforhandlingsbrev er gunstige tidlig, men de sikrer også at du blir betalt bedre også senere.

Skritt

Fortell din arbeidsgiver du er begeistret for å kunne jobbe for bedriften. Takk arbeidsgiveren for de månedene eller års ansettelsen du har hatt hvis du har jobbet for arbeidsgiveren en stund.

Skritt

Påminn arbeidsgiveren om sitt opprinnelige lønnsbud. Ta med navnet på hvem som gjorde tilbudet hvis det ble laget av en annen representant enn sjefen din. Angiv også dato for tilbudet og metoden der den ble levert.

Skritt

Skriv en setning som indikerer hvilken lønn du tror er mer rettferdig gitt industrien og dine ferdigheter og erfaringer. Følg dette med eksempler på lønn for lignende stillinger i andre selskaper for å rettferdiggjøre forespørselen din. Det er ikke nok bare å presentere et nummer --- du må bevise at du vet at arbeidet ditt er verdt.

Skritt

Adresse andre forhandlingspunkter som betalt ferie og bonuser, om nødvendig. Hovedpoenget med lønnsforhandlingsbrevet er å etablere dine generelle lønninger, men det ser mer profesjonelt ut og organisert for å håndtere alle dine bekymringer samtidig. Det gjør det også lettere på Human Resources-avdelingen å få et enkelt dokument som omhandler din økonomiske og ytelsesutligning.

Skritt

Informer din arbeidsgiver om konkurransedyktige tilbud du kanskje har mottatt som ligger innenfor rekkevidden av ønsket lønn. Dette viser at du er seriøs om å få den lønnen du fortjener. Arbeidsgivere virker ofte positivt på denne teknikken fordi de forstår at det er dyrere å miste deg til en konkurrent enn det er å gi deg bedre kompensasjon.

Skritt

Be arbeidsgiveren om å sette opp et møte der du kan diskutere forhandlingen videre.

Skritt

Fortell arbeidsgiveren du ser frem til å nå en lønnsavtale som passer både for deg og selskapet. Oppgi at du er spent på å komme på jobb med den nye lønnspakken og instruere arbeidsgiveren om hvordan du kontakter deg med spørsmål eller bekymringer.

Anbefalt Redaktørens valg