Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å tjene ekstra penger når du er 14 er ikke alltid lett. I noen stater, for eksempel New York og Pennsylvania, kan du få jobb, men mange arbeidsgivere er ikke alltid komfortable å ansette studenter under 16 år. Det finnes andre måter, utover tradisjonell sysselsetting, hvor 14- olds kan tjene penger for å møte deres økonomiske ønsker og behov. Å bli kreativ er en viktig del av å tjene raske penger når du er ung, men du må også sørge for at du er trygg når du arbeider med folk du ikke kjenner godt til.

Å gjøre yardwork for dine naboer er en enkel måte å tjene penger raskt på.

Skritt

Gi tjenester til naboene dine, for eksempel fortauet, raking, gressklipping, luke og bilvask. Mange voksne har travle liv som ikke alltid gir dem ekstra tid til å opprettholde sin eiendom, og kan være villig til å betale deg for å gjøre jobben for dem.

Skritt

Legg inn en annonse i avisen eller på den lokale matbutikken som tilbyr barnevakt. Mange foreldre søker ofte ansvarlige tenåringer til barnevakt i helgene eller sommermånedene, og du kan få raske penger hvis du er villig til å gi opp en lørdag kveld.

Skritt

Start en kjæledyr-sittende eller hund-walking virksomhet. Husdyr trenger trening, og ofte har eiere ikke ekstra tid i timeplanen for å komme seg ut og gå på hunden sin. Regelmessige vandrere kan tjene ekstra penger, og når du etablerer deg selv, kan kundene dine anbefale deg til vennene dine og øke din virksomhet.

Skritt

Få en papirrute. Tenåringer har distribuert aviser i flere tiår, tjene litt ekstra lommepenge for å rulle og distribuere aviser i deres nabolag. Jo større papirruten din, desto mer penger kan du gjøre. En ulempe med en papirrute er at du ofte må stå opp tidlig om å rulle og distribuere papirene på ruten din før skolen.

Skritt

Hold en garasje salg. Sjansen er at du har ting i soverommet ditt, inkludert leker og klær, du bruker ikke lenger. Organisere og holde et garasjesalg i helgen kan tjene deg raskt og hjelpe deg med å bli kvitt ting du ikke bruker.

Skritt

Veileder andre studenter. Hvis du skiller seg ut i skolen, kan du kanskje få en veiledning til andre studenter som trenger litt ekstra hjelp etter skolen.

Skritt

Gi tjenester til eldre i ditt område. Det er mange eldre mennesker som ikke er i stand til å komme seg rundt så enkelt som de pleide å gjøre det vanskelig for dem å løbe på ærend eller rense hjemmet sitt. Kjører ærend og tilbyr å gjøre grunnleggende husholdningstjenester hjelper ikke bare noen i nød, men kan tjene deg litt ekstra penger.

Anbefalt Redaktørens valg