Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kostnaden for noen reseptbelagte medisiner er skyhøye. Eldre borgere med faste inntekter kan ikke ha råd til disse dyre medisinene dersom de ikke er innskrevet i noen form for reseptprogram. Heldigvis er det ikke vanskelig å finne disse reseptprogrammene. I tillegg til Medicare-programmer, er tjenester tilgjengelig som gir dekning til lavinntekts pensjonister. Du kan også spørre apoteket eller legen om reseptprogrammer i din by eller stat.

Noen eldre kan kvalifisere til reseptbelagte hjelpeprogrammer for å betale medikamentkostnader. Kreditt: Comstock Images / Stockbyte / Getty Images

Medicare planer

Hvis du er over 65 år, er du sannsynligvis innmeldt i Medicare. Du kan velge mellom to typer Medicare reseptbelagte legemiddeldekning. Medicare Del D er en plan lagt til din grunnleggende Medicare dekning. Eller du kan velge Plan C - Medicare Advantage Plan - som inkluderer reseptbeløp som en del av PPO eller HMO-registrering. Med Medicare er du ansvarlig for en årlig premie og fradragsberettigelse, sammen med medbetalinger. Andre kostnader avhenger av medisiner og planen din. Finn informasjon om Medicare stoffet dekning på medicare.gov.

Prescription Assistance Program

Seniorer som ikke har råd til kostnaden for reseptene, kan finne hjelp gjennom et reseptbeløpsprogram. En advarsel: Vær forsiktig for selskaper som tar for seg lave kostnader eller gratis medisiner for betydelige innledende gebyrer. De er mest sannsynlig svindel. For informasjon om legitime reseptprogrammer, besøk nettstedet Partnerskap for reseptbelagte tjenester på pparx.org, eller ring 1-888-477-2669. Du må gi økonomiske og reseptbelagte opplysninger for å lære om du kvalifiserer.

Anbefalt Redaktørens valg