Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @giangdaoo via Twenty20

Vi er stadig på utkikk etter nye podcaster å dykke inn i, og hvis de tilfeldigvis gir oss gode karriere råd? Enda bedre.

Her er tre podcaster vi anbefaler på det sterkeste hvis du leter etter profesjonell inspirasjon og oppmuntring levert rett til telefonen din.

1. Dette er ditt liv

Podcastens vert, Michael Hyatt, er et tidligere forlagsfirma, og hans podcast fokuserer på svært praktiske råd og tips. Episoder inkluderer "Hvordan å overvinne din e-post-innboks", "Mine topp 10 produktivitetsjakker" og "Hvordan bli en morgenperson." Podcasten er også i den sjette sesongen, slik at du kan finne massevis av emner som allerede er dekket i showets arkiv.

2. Å være Boss

Hosted by Emily Thompson og Kathleen Shannon, Being Boss er en podcast rettet mot kreative entreprenører som ønsker å være "sjef" i arbeid og liv. Det er fylt med råd om hvordan du lager din drømmejobb, og det er den perfekte lytten til alle som har en sidestilling eller ønsker å få sin kreative ide fra bakken.

3. James Altucher Show

Altucher er en tidligere sikringsfondssjef som ble bestselgende forfatter, og hans podcast er bygd på ut-av-boks intervjuer. Som han skriver på podcasts nettsted, "Hvis du noen gang har sittet fast i en jobb du hater, i et hus du ikke har råd til, i et liv du ikke vil, i ditt eget deprimerte sinn, noe - jeg vil hjelpe deg. " Lyder som deg? Still inn.

Anbefalt Redaktørens valg