Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alder og kjønn har stor innflytelse på mange typer forsikringer, inkludert auto, liv og helse. Selv om forsikringssatsene varierer fra tilfelle til sak, har kvinner i alderen 25 en fordel med forsikringsselskaper, da de oppfyller fortrinnsretningslinjer for autoforsikringsselskaper, samt aldersforetak for liv og helseforsikringsselskaper.

Livsforsikringsrenten er lav for kvinner i tjueårene.

Auto

En 25 år gammel kvinne har en fordel når hun handler for bilforsikring. Forsikringsselskaper antar at sjåførene blir tryggere førere når de blir 25, noe som tilsvarer reduserte forsikringspremier. I tillegg fikk kvinner lavere bilforsikringsrenter enn menn i 2010 i gjennomsnitt med 9 prosent i henhold til data innsamlet av InsWeb.com. Nettstedet fastslått at den gjennomsnittlige 6 måneders bilforsikringsrenten for kvinner var $ 698 i 2010, noe som var $ 67 billigere enn gjennomsnittlig premie for menn. Statistikken er bare gjennomsnitt, men; Omstendighetsfaktorer som for eksempel dårlig kjøring eller eierskap av et dyrt kjøretøy med høy hestekrefter, kan kjøre opp forsikringspriser for en kvinne som ellers ville få en gunstig rente.

Liv

Yngre voksne betaler lavere premier for livsforsikring enn eldre voksne med samme retningslinjer og dekning. Ifølge Insurance.com betaler voksne i tjueårene 80 prosent mindre i årlige premier for livsforsikring enn voksne som venter på å kjøpe livsforsikring i 50-årene. Videre har kvinner lengre forventninger enn menn, og gir dem øvre kant med premiumpriser. Sunn kvinner i tjueårene kan forvente bargain priser for livsforsikring i forhold til sine mannlige kolleger. Selv om variabler som plassering, helse, dekning og lengde påvirker livsforsikringspremier, var gjennomsnittlig premie for en 25 år gammel sunn kvinne i Texas med en 30-årig politikk og $ 100.000 i dekning 11,71 dollar per måned i henhold til juni 2011 sitater fra ni ledende livsforsikringsselskaper gjennom QuickQuote.com.

Helse

Kjønn påvirker ikke helseforsikringsrenten slik det påvirker livs- og bilpolitikk, men alder og helse gjør. En sunn 25-årig kvinne som kjøper en individuell helsepolitikk uten ektefelle eller avhengige, vil trolig betale mindre enn en kvinne som er 20 år eldre. Ifølge en individuell markedsundersøkelse for helseforsikring 2009 som ble utført av AHIP senter for politikk og forskning, betalte menn og kvinner i alderen 25 til 29 årlige gjennomsnittlige årlige forsikringspremier på 1,723 dollar i 2009. Men hvis en kvinne legger til fødselsdekning i politikken, vil prisene sveve høyere enn en mannens politikk av samme alder. Lavinntektskvinnere som er gravide eller har barn, og som ikke har råd til helseforsikring, kan kvalifisere for statlig subsidiert helsetjenester gjennom Medicaid. Støtteberettigelse er avhengig av inntekt, husstandsstørrelse og bosted, men de som er innmeldt i programmet, mottar omfattende helsemessige fordeler med lite eller ingen månedlige premier.

betraktninger

Når den føderale regjeringen vedtok helsereformlover i 2010, ble helseforsikringsselskapene utsatt for nye krav til dekning av avhengige barn av forsikringstakere. Under The Affordable Care Act, mister barn ikke avhengighetsstatus før 26 år, uavhengig av helse, bosted, sivilstatus eller økonomisk status. For eksempel vil en 25 år gammel kvinne som registrerer seg som en avhengig av foreldrenes arbeidsgiverforsikring, få samme fordeler som hennes 16 år gamle yngre bror som fremdeles bor hjemme. Fordi helseforsikringspremier vanligvis blir trukket fra foreldrenes lønnsslipp, ville en 25 år gammel kvinne ikke bli pålagt å betale noen premier, med mindre hun villig tilskudd til foreldrenes premie. Denne strategien kan tilsvare å redusere månedlige helseforsikringsutgifter i forhold til en policy kjøpt av den 25 år gamle kvinnen for seg selv.

Anbefalt Redaktørens valg