Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bondebutikker vil kjøpe et bredt utvalg av varer. Kort sagt, de fleste butikkeiere vil kjøpe alt du er villig til å fare med, så lenge eieren mener det kan selge. Det er imidlertid noen få typer elementer som har en tendens til å bevege seg raskere enn andre. Det er de elementene butikkene betaler de fleste dollar for, siden de også vil selge for de fleste penger.

Populære elektroniske gjenstander

Elektronikk selger vanligvis veldig raskt på bondebutikker. Ifølge TitleMax, en bonde- og utlånstjeneste, pawnbrokers vil tilby topp dollar for ditt favoritt videospillsystem, datamaskin, skriver eller gadget. Flatskjerm-TV er blant de beste selgerne, men tilstanden betyr noe. Mange bondebutikker vil bare akseptere ubeskadigede flatskjerm-TVer laget de siste to årene, ifølge NBC News.

Smykker og edle metaller

Ifølge en artikkel i 2013 på bondeindustrien nettside Pawn Nerd, smykker er det øverste elementet som folk kjøper på pawnshops. Smykker appellerer til pantelåner fordi det er en høy omsetningsrate og de gir en betydelig fortjenestemargin. Du kan få enda mer for smykker hvis det inneholder edelstener eller diamanter.

Musikkinstrumenter

Musikkinstrumenter styrer svært høye salgspriser i nesten hvilken som helst detaljhandel. Bondebutikker er ikke noe unntak, i følge Pawn Nerd, og de fleste vil tilby topp dollar for instrumenter. Elektriske og akustiske gitarer er blant de mest populære elementene, ifølge TitleMax, men messinginstrumenter som trompeter, tromboner og horn får mest mulig løp fordi de inneholder verdifullt metall.

Strøm og håndverktøy

Verktøy er svært populære på bondebutikker, ifølge NBC News. Entreprenører og byggherrer selger ofte verktøy til bondebutikker, og DIY villaeiere, mekanikere og andre entreprenører kjøper ofte dem. Din megler kan også gjøre gode tilbud på grunnleggende verktøy som høy kvalitet skruenøkkel og sokkel sett.

Moderne og klassiske biler

Ikke alle butikker handler i biler, men de som gjør vil godta bilen, enten i bonde eller i direkte salg. Bondebutikker vil tilby minst $ 1000 for din gode tilstand, senmodellbil, ifølge Seattle Times, og betydelig mer hvis kjøretøyet ditt er en klassisk eller high-end luksusbil.

Anbefalt Redaktørens valg