Innholdsfortegnelse:

Anonim

Medicaid er et offentlig helseforsikringsprogram tilgjengelig for lavinntektsfamilier, barn, gravide, eldre og funksjonshemmede. Ifølge Clark County, Nevada-nettsiden, definerer Divisjonen for velferd og støttende tjenester retningslinjer for berettigelse for å motta Medicaid i Nevada. I tillegg til inntektsrammene er det også aktivitetsbegrensninger.

Inntektsgrenser

Inntektsgrenser varierer avhengig av kvalifiseringsgruppen, men kan ikke overstige en viss prosentandel av føderalt fattigdomsnivå, som varierer avhengig av husstandsstørrelse. I 2014 opplyser US Department of Health and Human Services det årlige fattigdomsnivået for et hushold på en som $ 11,670. For to personer i husholdningen er FPL $ 15.730. Lavinntekt voksne med barn kan ikke ha en husstandsinntekt mer enn 138 prosent av det føderale fattigdomsnivået basert på husholdningens størrelse. For eksempel er en forelder med et barn begrenset til en årlig inntekt på $ 21,707,40. For barn under 19 år er FPL grensen opptil 205 prosent av FPL.

Asset Limits

Husholdninger er også begrenset til ikke mer enn $ 2000 i tellbare eiendeler for en person og $ 3000 for et par. Enkelte eiendeler er unntatt, inkludert ditt hjem, bil, møbler, husholdningsvarer og forhåndsbetalt begravelses- og begravelsesordninger. Antall eiendeler inkluderer kontanter, sjekker og sparekontoer, innskuddsbeviser, aksjer, obligasjoner og verdipapirfond. Ekstra eiendommer enn ditt primære hjem, for eksempel en utleie eller fritidsbolig, kan også telles. Hvis du oppfyller inntektsrammene, men overgår kravene til aktiva, kan det hende du må kreves å bruke ned dine eiendeler før du kan motta Medicaid-dekning. Ifølge Nolo betyr "nedbringer" å redusere eiendeler. Det er mange måter å bruke nedregnede eiendeler på, blant annet ved å bruke likvide kontoer til å betale medisinske regninger eller kjøpe fritatte eiendeler som en bil eller nye møbler.

Anbefalt Redaktørens valg