Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har en stor gulvplass til å dekke og et stramt budsjett, er det på tide å utforske billigere gulvmuligheter. Eller kanskje du bare vil bruke penger på noe annet enn fancy gulv. Fremskritt i ferdigbehandlingsteknikker samt naturlige og kunstige fibre har gjort det mulig å oppnå resultater som er både billige og attraktive, slik at du kan lage attraktive gulv for ditt hjem eller virksomhet uten å bruke en formue.

flooringcredit: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Betong Finishes

gulvkreditt: Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

Hvis du har skadet tepper over bare betong eller ny konstruksjon, bør du vurdere en av de mange konkrete flekkene. Flekker synker inn i betongmaterialet, for å skape en gjennomsiktig, men farget overflate. Du kan selv bruke disse flekker med litt forberedelse. Gulvflaten må rengjøres grundig og testes for alle tidligere seilere. Hvis det er forseglet, må du påføre en fugemasse for fjerning før flekken blir påført. Velg syre flekker i jordfarger, eller for et stort utvalg av fargevalg, gå med akryl flekker. Bruk farger som utfyller din eksisterende innredning, eller dekorér rundt ditt nye fargevalg.

Forseglet Betong

floorcredit: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

For en enkel gulvflate, bør du vurdere å belegge ditt bare betonggulv med høyglanset epoksy. For å skape utseendet på fliser skal du leie en kvern med et diamantblad for å skjære linjene inn i den ferdige overflaten. Prøv en tonet epoxy sealer for et farget betonggulv. Dette er en billigere måte å legge til farge på betong, og tar mindre tid enn en syre eller akryl flekk.

Område tepper

rugkredit: Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

Kjøp et stort teppe for å dekke et uferdig gulv. Store rabatt forhandlere som Ikea og Target bære tepper som er både fargerike og store nok til å dekke et stue gulv. Sisal matter og sjøgrønt tepper kan også kjøpes i størrelser i området-rug. Sjekk for salg for å spare ekstra penger.

tepper

carpetcredit: Jupiterimages / Creatas / Getty Images

Handle hos Lowes og Home Depot for rabatterte eller utgåtte nylon berber teppe stiler eller rester. Nylon er lang slitasje, og billig sammenlignet med ull og andre typer teppefibre på markedet. Berber er navn på type uregelmessig tufted vev. Berber tepper er attraktivt, og det er derfor det har vært en populær stil av tepper i mange år. Den er tilgjengelig i mange jordfarger.

Korkfliser

corkcredit: Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Korkfliser er mykere enn vanlige linoleumfliser, og har et rikt, naturlig utseende. De er også billige sammenlignet med andre typer naturgulv. Du kan flette en stor stue gulv i kork for noen få hundre dollar. De kan farges i rik nyanser av gyldenbrun og mange andre naturlige farger.

Anbefalt Redaktørens valg