Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange byer over USA har statlig sponsede boliger som er tilgjengelige for lavinntektsfamilier. Hvis du er kvalifisert, kan du flytte inn i en lav inntektsleilighet, og regjeringen vil subsidiere noen eller alle kostnadene for leien din. Dette kan hjelpe deg med råd til nødvendigheten av å leve når inntektene dine bare ikke kan dekke alle utgiftene dine. Så hvordan går du om å kvalifisere for lavinntekts bolig?

Skritt

Finn ledig lav inntekt bolig. Du kan ikke bare flytte deg overalt; Det må være i boliger godkjent av regjeringen. Ditt bykontor eller fylkeskommune kan gi deg en liste over lavinntektsleilighetene som er tilgjengelige i ditt område. Noen ganger er det en venteliste for å komme inn i en lavinntektsleilighet, så søk tidlig.

Skritt

Få en kriminell bakgrunnskontroll. En del av kvalifiseringen for en lavinntektsleilighet er en ren historie. Før en utleier lar deg leie, vil de gjøre en kriminell bakgrunn på deg. Dette kan ta opptil en måned.

Skritt

Bekreft inntektene med arbeidsgiveren din. Den eneste måten at leilighetsadministrasjonen kan vite hva du gjør, er å få kopier av de siste lønnene dine og verifisere beløpene med arbeidsgiveren din. Det er inntekter på hvor mye penger du kan gjøre et år, og fortsatt være berettiget til lavinntektsboliger. I de fleste tilfeller vil beløpet du gjør hver måned bestemme hvor mye du betaler for leie. Vanligvis betaler folk som tjener mindre penger litt mindre i leie.

Skritt

Bekreft bankkontoinformasjon. Leilighetsadministrasjonen må også sørge for at du ikke hemmelighet har tusenvis av dollar stashed unna et sted, og de gjør dette ved å verifisere bankkontoene dine. Alle disse trinnene er svært tidskrevende, så du bør forutse om en måneds nedetid mellom når du søker om lavinntekts bolig og når du faktisk kan flytte inn.

Skritt

Signer leien din og flytt inn. Leilighetsleder vil ønske å gå over grunnleggende leilighetsregler og skissere leieavtalen for deg. I tillegg til dette vil lederen få deg underskriftspapirer der du oppgir at du ikke begår svindel, og at mengden inntekt du gjør er riktig.

Anbefalt Redaktørens valg