Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @ lira_n4 via Twenty20

Unødvendige splurges, kredittkortgjeld, stadig kjøp av kaffe i stedet for å gjøre det; ingen av oss er immun for å være uansvarlig i enkelte tilfeller. Men en ny studie fra Bankrate tar ting et skritt videre, noe som indikerer at de fleste amerikanere har problemer som de anser å være økonomiske angrer. Faktisk har 83% av amerikanerne det de anser for å være økonomiske angrer.

Når det gjelder hvilke økonomiske angrer, ba Bankrate litt mer detaljert. Her er de fem største økonomiske angrepene som er angitt av amerikanerne som er undersøkt.

1. 18% sier at de angre ikke å spare nok for pensjonering.

Jo eldre undersøkelsestakerne var, desto mer angret de ikke å spare opp, med 27% av de over 67 år ønsket at de hadde spart mer for pensjonering.

2. 13% sier at de angrer ikke å spare nok til nødsituasjoner.

Alle bør ha et beredskapsfond, og ikke nesten nok folk gjør det. Det virker dessverre at når det er nødvendig mest som angrepet synker inn.

3. 9% sier at de angrer på å ta for mye studentlånsgjeld.

Nesten 25% av personer under 25 år angrer på å ta for mye studentlånsgjeld. Med priser for utdanning så høyt som de er, for mange studenter som ikke tar på seg gjeld, er det umulig.

4. 9% sier at de angrer på å ta for mye kredittkortgjeld.

Når du er i kredittkortgjeld virker det noe som kvicksand, og drar deg inn i dypere og dypere med rentenivåer og avgifter. Det er ikke rart at det er den fjerde største økonomiske angrepet for amerikanere.

5. 8% sier at de angrer ikke å spare nok for sine barns utdanning.

Som et nødfond, er dette en av de angrer som vanligvis føltes skarpest når det trengs mest.

Ta en titt på disse angrer og gjør det du kan for å lære av andre folks feil.

Anbefalt Redaktørens valg