Anonim

kreditt: @ 5byseven / Twenty20

Arbeid er en ond syklus for mange av oss: For å komme videre bør du alltid være klar til å hoppe på en oppgave, men gjør så grensen mellom ditt personlige liv på linjen. Ikke komme framover, selvfølgelig betyr det sannsynligvis å jobbe for mange timer for et personlig liv. Bare din arbeidsgiver kommer virkelig ut på toppen.

Hvis du trenger mer av en grunn til å opprettholde en separasjon mellom jobben din og alt annet, la noen ny forskning gjøre saken. Vi vet allerede at super lange dager påvirker din fysiske og mentale helse negativt. En studie utgitt denne uken tyder på at selv sjekke din epost utenom arbeidstiden kan være til skade for deg - og til de som er rundt deg.

"Bare forventningene om tilgjengelighet øker belastningen for ansatte og deres betydelige andre - selv når ansatte ikke engasjerer seg i egentlig arbeid i ubetydelig tid," ifølge en pressemelding fra Virginia Tech. Den "alltid på" mentaliteten holder deg fra å velge hvor du skal være virkelig til stede, og dine venner og familie merker det. (Dette gjelder for digital distraksjon generelt, ifølge en annen studie utgitt denne uken.)

I siste instans krever dette løsninger fra arbeidsgivere, nemlig endringer i en bedriftskultur som forventer konstant tilgjengelighet uten tilstrekkelig kompensasjon. Hvis du ikke er ansvarlig på jobb, kan du likevel fortsette strategier for å hjelpe deg selv. Studiens forfattere anbefaler å bruke oppmerksomhetsteknikker for å skille seg fra arbeidsforventninger. Andre løsninger kan inkludere deltid telekommunikasjon, noe som kan føre til "mindre emosjonell utmattelse og redusert arbeidsfamiliekonflikt." Hvis det er verdt det for dine kjære utenom arbeidet, er det definitivt verdt det for deg.

Anbefalt Redaktørens valg