Anonim

kreditt: @ musiena / Twenty20

Vi elsker våre mobilbetalingsapper, enten vi bruker dem til gruppegaver, refusjoner eller til og med snooping. Mobil betalingsapplikasjoner har imidlertid øye på noe litt mer håndgribelig. Etterfulgt av Square's fotspor, har Venmo nettopp annonsert at det vil begynne å tilby et fysisk betalingskort, og at du kan registrere deg for en nå.

Det avgiftsfrie Venmo debetkortet, støttet gjennom MasterCard og Bancorp Bank, burde ha mange fordeler for brukerne. For en, mens den kommer med en chipleser, er den også utstyrt for kontaktbetaling, for å spare deg enda mer tid ved kassen. Brukere vil ha overtrekksbeskyttelse, hovedsakelig, siden debetkortet vil koble til en annen bankkonto for å trykke på ved lave midler. Kanskje mest praktisk, hvis kortet ditt er tapt eller stjålet, kan du bare deaktivere det fra appen og få en ny i posten.

Venmo-kortet fungerer som et debetkort og kan grensesnitt med minibanker kostnadsfritt i MoneyPass-nettverket. andre vil pådra en $ 2,50 avgift. Du kan også velge mellom seks farger, som er et steg opp fra den rare ballen av deig på kortets beta-utgivelse. Bevegelsen kommer akkurat som Venmo drar tilbake fra andre måter for å la deg administrere pengene dine: Tidligere i måneden sank selskapet ned funksjonaliteten som lar deg administrere kontoen din via en nettleser.

Mens Venmo debetkortet fortsatt er i en registreringsfase med begrenset utgivelse, bør kundene forvente at kortene kommer fram fem til syv dager etter at de er godkjent. Gå inn i Venmo-appen for å komme i kø.

Anbefalt Redaktørens valg