Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan kjøpe bilforsikring på en ny bil. De fleste stater i dag krever at bileiere har bilforsikring. Når du kjøper en ny bil, krever finansselskapet at visse grenser er oppfylt, noe som kan være kostbart i henhold til merke og modell for bilen du kjøper. Disse tipsene vil peke på noen ting å se etter når du kjøper ny bilforsikring.

Kjøp bilforsikring på en ny bil

Skritt

Få gratis bilforsikring sitater mens du handler om en ny bil. Dette kan hjelpe deg med å bestemme hvilket merke og modell du vil kjøpe. I de fleste tilfeller øker bilforsikringspremien når en sportsmodell er kjøpt og kan til og med redusere når en mellomstor familietypebil er kjøpt.

Skritt

Få en oppdatering på din nåværende bilforsikring ved å ringe din agent med detaljer om den nye bilen du kjøpte. Hvis du ikke kjøper forsikring for din nye bil, kan ditt finansselskap kjøpe bilforsikringen for deg og sende deg en regning for muligens tre ganger beløpet du ville betale hvis du kjøpte det selv.

Skritt

Motta rabatter på din nye bilforsikring ved å få en bil med airbags, et alarmsystem eller betraktes som en "trygg bil". En trygg bil er en som er i klassen av de færreste bilene for å motta store skader fra mindre krasjer. Med tanke på at, ifølge statistikk, har merket og modellen blitt ansett trygt, med mindre risiko for skade på grunn av designen.

Skritt

Spør din forsikringsagent hvilke grenser og dekning som kreves i staten din.

Skritt

Bestem hva kroppsskadeansvarsbegrensningene er på din nye bilforsikring. Husk at når du er involvert i en ulykke, kan advokatene for den andre siden gå etter dine personlige eiendeler hvis du ikke har nok personskadeansvar. Få nok personskadeansvar for å dekke deg og dine personlige eiendeler.

Skritt

Vurder hvordan du kjører, hvor du kjører og hvor mange miles du legger på årlig. Disse problemene har også betydning for hvor mye du kan betale for ny bilforsikring. Hvorvidt bilen blir parkert på gaten eller holdt i en garasje, er en annen faktor. Du vil betale billigere premier hvis bilen din holdes i garasjen enn hvis du parkerer på gaten hvor sjansene for at det blir rammet av trafikken er høyt.

Anbefalt Redaktørens valg