Innholdsfortegnelse:

Anonim

Helsedekning kan være vanskelig å forstå. Det er så mange vilkår du må forstå når du snakker om medisinske forsikringsplaner som du kanskje føler at du må være en lege for å forstå alt. Hvis du lurer på hva som betyr "Full helsedekning", må du vurdere noen forskjellige ting.

Full healh dekning betyr vanligvis at du er dekket for de fleste rutine- og nødprosedyrer.

Full dekning vs grunnleggende dekning

Full dekning betyr vanligvis at du kan motta hvilken behandling du trenger som tilbys av helsepersonell. Grunnleggende dekning er vanligvis begrenset til begrenset forebyggende behandling og ettersyn, og noen beredskapstjenester.

Full dekning varierer fra forsikringsselskapet

Hvert sykeforsikringsselskap skal definere "full dekning" litt annerledes. Vanligvis betyr full dekning at du bør kunne se en lege for alt fra vanlig kontroll til nødssituasjoner. For å virkelig vite hva bedriften din gir deg, må du be om en kopi av retningslinjene dine og lese den omslag for å dekke. For de fleste fulle dekningspolicyer vil det være en del i retningslinjene som kalles en "ekskluderende rytter" som viser de medisinske forholdene du ikke er dekket av, så du kan anta at du blir dekket for nesten alt annet. Les gjennom politikken din er tidkrevende, så hvis du trenger raske svar om hva som er dekket, ring en ring til din forsikringsleverandør og spør.

Vilkår for planen din

Selv om du har en fullstendig dekningssyklus, må du være kjent med vilkårene i retningslinjene dine. Bare fordi tittelen sier full dekning betyr ikke at du er dekket under alle forhold. For eksempel kan forsikringen din bare være effektiv hvis du går til bestemte leger på enkelte sykehus. Det kan hende du må betale for behandlingen på forhånd under noen retningslinjer, eller du kan være ansvarlig for en dyr sambetalning eller fradragsberettiget. Du kan også trenge å søke forhåndsgodkjenning før du får medisinsk hjelp, eller din forsikring kan nekte ditt krav. Sørg for at du er kjent med minst de grunnleggende vilkårene i planen din før du må gå til legen.

Spesielle omstendigheter og helse

En ting du bør innse om full helsedekning er at den dekker generell medisinsk behandling, men ikke spesielle medisinske forhold eller omstendigheter. For eksempel gir langsiktig helseforsikring en pasient med forsiktighet som å bade, dressing og generelt se etter noen som er mentalt eller fysisk funksjonshemmet. Denne forsikringen kan brukes til å ta vare på noen i sykehjem eller hospice, og vil ikke bli dekket under en normal fulldekning plan.

Anbefalt Redaktørens valg