Anonim

kreditt: @ adamkuylenstierna / Twenty20

Cubicles skulle representere alt forferdelig om å vokse opp og få en jobb, men tusenårsdagen i dag kan etterlate seg privatlivet til veggene på jobben. Åpen kontorer skal "oppmuntre til samarbeid"; I stedet er de for det meste en oppskrift på distraksjon. 70 prosent av de amerikanske arbeidsplassene har tatt imot denne gratis planleggingen. Hvis du har problemer med å få noe arbeid, kan en enkel løsning være den gyldne billetten til produktivitet igjen.

Karriere nettsted Museet gjorde noen test på egen hånd på måter å formidle ditt behov for privatliv i et åpent kontor. Den mest vellykkede metoden var herlig lavteknologisk. Alt du trenger er et stykke rødt byggepapir (eller hva du kan sveipe fra forsyningsskapet). Tape eller velcro papiret et sted som er synlig, som en dataskjerm eller baksiden av stolen din. Det er ditt signal om at du er i fokusmodus og ikke klarer for kryssbestemning eller innfallssamtaler eller noen av de andre funksjonene - ikke-feil på et åpent kontor. Ta det ned når det endres.

Selvfølgelig krever systemet hele kontoret. Det kan ta noen dager, og noen mennesker kommer aldri til å få det. Men det er en god måte å begynne å håndheve grenser i en friluftsinnstilling. Andre variasjoner inkluderer en rød / gul / grønn trafikklys-skjema, som bare viser hvordan tilpassbar denne metoden er (klikk den linken for gratis utskriftsmaler). Når alle er på samme side, finner du kanskje at du kan få jobben igjen på jobb igjen.

Anbefalt Redaktørens valg