Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ethvert element som du kan kjøpe for litt og selge for mye, vil gi deg et fortjeneste. Hemmeligheten er å ha kunnskap og tilgang som andre ikke gjør. Noen salgbare elementer er enklere å finne, mens andre er verdt mer penger. Hvis du finner dem, vil de høyverdige elementene gi deg mer penger, for mindre arbeid.

Det er kunst å kjøpe ting for mindre enn de er verdt.

Møbler

Du kan ofte doble pengene dine til å kjøpe og selge møbler, bare ved å ha midler til å flytte den rundt. Det er mange folk som vil kjøpe den store bokhylleen du fant på auksjonen, men de har ikke en lastebil, og vil ikke betale den ekstra kostnaden ved å ha den flyttet. Hvis du har et stort kjøretøy, en sterk rygg og en romslig garasje, kan du dra nytte av møbler tilbud. Videreselge bargain-artikler til kunder som betaler mer for å få det til å få møblene levert til døren.

Antikvariske bøker

Å tjene penger i bøker er vanskelig, men det kan gjøres. En hovedregel er å være kresen. Ikke kast bort tiden din å kjøpe en bok for en dollar og selge den for to dollar. Tiden din er bedre brukt til å finne bøkene som faktisk har verdi. Å kjøpe en bok for $ 100 og selge den på nettet for $ 200, vil gi deg 100 ganger pengene, for samme mengde arbeid. Tilstanden er viktig når du arbeider i gamle bøker, så kjøp ikke noe uten å sjekke det over grundig. En god måte å skaffe verdifulle bøker på er å kjøpe dem i mange på bokauksjoner. Prisene for individuelle bøker vil gå høyere; Prisen per bok vil forbli lavere når auksjonøren selger dem ved boksen. Hvis du kjøper den riktige boksen, kan du gjøre mye mer enn å doble pengene dine.

samleobjekter

Hvis det er mer enn to av alt i verden, er det noen der ute som samler det. Fra samlebøker til keramiske figurer til antikke biler til piktråd, biter den samlende bug alt. Du kan doble, tredoble eller firedoble pengene dine ved å knytte objekter til de som samler dem. Internett spiller en stor rolle i dette spillet, og det er mye konkurranse. Vær forsiktig så du ikke betaler mer for noe enn det er verdt, og følg nøye med trender i markedet. Kollektivmarkedet er notorisk ufattelig, og noe som selger på Ebay for 100 dollar i år, kan være verdt 20 dollar neste år.

Eiendom

Hvis du er ute etter høyere fortjeneste, og villig til å takle høyere risiko, gå inn i de store billettobjektene og start å kjøpe og selge hus. Du trenger litt seriøs kapital for å komme inn i dette spillet, men hvis du er smart og heldig, kan du gjøre mer på et hus om et år enn du sannsynligvis vil gjøre på samleobjekter i livet. Vær mer oppmerksom på plasseringen av et hus enn tilstanden. Med nok tid, arbeid og materialer, kan eventuelle tilstandsproblemer løses, men stedet er permanent. Dobling av pengene dine i dette feltet kan ta litt tid, men du kan være fornøyd med en 25 prosent avkastning - hvis det betyr 25 000 dollar.

Anbefalt Redaktørens valg