Innholdsfortegnelse:

Anonim

Georgia bruker ikke personskadebeskyttelse (PIP) som en form for bilforsikring, men det tillater salg av medisinsk betalingsforsikring, som tjener samme formål. PIP brukes primært i stater som bruker ikke-feil-systemet for ulykkesoppløsning, mens medisinsk betalingsdekning gir deg nødvendig medisinsk hjelp uten å begrense muligheten til å saksøke for skade slik ikke-feilforsikring gjør.

Statlige minimumskrav

I Georgia omfatter statens minimumskrav til forsikring ikke noen form for personskadeforsikring, eneste ansvarsdekning for personer og eiendom du forårsaker skader eller skader på. Forsikringskravene er 25/50/25 eller 25 000 dollar for en persons skader, 50 000 USD for alle skadede personer og 25 000 USD for all skade på eiendom. Disse grensene gjelder for en enkelt ulykke, med full grense for hver ulykke.

Forståelse Forsikringsforsikring

De nødvendige minimumsdekkene i Georgia er for erstatningsansvar i stedet for personskadebeskyttelse. Ansvar betyr at forsikringen er ment å betale for skader du forårsaker andre mennesker eller skader du forårsaker til andres eiendom. Ansvarsskadeforsikring vil betale for skader du opplever til passasjerer i din egen bil, fotgjengere eller personer i andre kjøretøy, men det er ikke ment å betale for dine egne skader hvis du har feil i ulykken.

Personskadebeskyttelse

Personskadebeskyttelse er en type forsikring som vil betale for egne skader og skader som passasjerene dine får, uansett hvem som befinner seg i feil i ulykken. Fordi forsikringsselskapet ditt betaler et PIP-krav umiddelbart, og deretter forhandler oppgjør med forsikringsselskapet til feilfeildriveren, er denne typen dekning også referert til som ikke-feilforsikring. Når PIP-forsikring brukes, kan behandling av skader prioriteres når man prøver å bestemme hvem som er ansvarlig for kostnadene.

Medisinsk Betaling

Medisinsk betalingsdekning skiller seg fra personskadebeskyttelse på en hovedvei: stater som bruker PIP eller manglende dekning som standardforsikringen har restriksjoner på når du er i stand til å saksøke den andre sjåføren eller forsikringsselskapet, men medisinsk betalingsdekning har ikke slike begrensninger. Begge skjemaene dekker først skade på de forsikrede, og deretter utarbeider graden av feil senere, men medisinske utbetalinger gir deg mulighet til å ta rettslige skritt hvis du ikke er fornøyd med hvordan oppgjøret er ordnet.

Anbefalt Redaktørens valg