Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du får en helseforsikringsplan for familien din, gir forsikringsselskapet deg vanligvis en familiefradrag som gjelder dine forsikringsutgifter. Denne familiens fradragsberettiget er forskjellig fra en tradisjonell individuell egenandel, og den gjelder alle de medisinske kostnadene for hele familien.

Hvordan fradragsberettigede arbeid

Med noen form for helseforsikring har den forsikrede en fradragsberettiget som må oppfylles før forsikringsselskapet dekker utgifter. Når fradragsberettiget er nådd, begynner forsikringsselskapet å bidra til andre medisinske regninger for resten av året. Fradragsberettiget sikrer at forsikringstakere ikke sender frivoløse krav. Det sikrer også at den forsikrede betaler litt ekstra kostnader før forsikringsselskapet betaler noe.

Familie Fradragsberettiget

En familieplan har et minimumsantal familiemedlemmer som må oppfylle en individuell fradragsberettiget for å regne som familiefradrag. Når familiens fradragsberettiget er oppfylt, kan eventuelle andre familiemedlemmer få medisinske utgifter betalt av selskapet.

Hvordan jobber individuelle og familieverdige sammen

Med politikker som har en individuell og en familie fradragsberettiget, kan beregningsfordeler være forvirrende. For eksempel, si at du pådra $ 2000 verdt av individuelle medisinske utgifter på en plan som har en individuell egenandel på $ 1500. Barnet ditt koster $ 1.000 utgifter, og familiens fradragsberettigede er $ 5000. Eventuelle flere individuelle utgifter du pådrar, er dekket fordi du har overskredet det individuelle fradragsbeløpet på $ 1500. Eventuelle utgifter som barnet ditt oppstår, er ditt ansvar inntil utgiftene når opp til $ 1500, eller den totale familiens utgifter kommer til $ 5000.

Ingen individuell fradragsberettiget

Noen helseforsikringsplaner inkluderer ikke egenandel for fradrag, men har bare en kumulativ egenandel for hele familien. Dette er vanligvis tilfelle med høyt fradragsberettigede helseforsikringsplaner. For eksempel kan hele familien fradragsberettiget være $ 5000 per år. Uansett hvilken familiemedlemmer pådra seg medisinske utgifter som overstiger $ 5000, regnes familiens fradragsberettiget som fornøyd. Deretter kan ethvert annet familiemedlem få medisinsk tjeneste betalt i stor grad av forsikringsselskapet.

Anbefalt Redaktørens valg