Innholdsfortegnelse:

Anonim

Innsamlingsbyråer finnes i to forskjellige former: innsamling og samling av tredjeparter. Innsamlingsagenturene er oftest faktureringsavdelingen for en kredittagent eller et stort firma som tilbys tidsbetalinger. Disse brukes til å samle inn penger samtidig som samlekostnadene blir lave og i bedriften. Ofte vil dette være det første samlingsforsøket du vil komme over.

Hvordan de får kontoen din

Tredjeparts, eller utenfor, byråer er de som er ansatt av et firma for å samle et forfalt beløp. Dette er de vanligste typene samlingsagenter folk kommer i kontakt med. Disse selskapene jobber enten med prosentandel eller kjøper avregnet gjeld fra den opprinnelige kreditor.

Hvordan samlingskontorer tjener penger

Mange samleagenturer og deres agenter jobber av en prosentandel av hvilke gjeld eller betalinger de kan samle. Andre kjøper gjeld for pennies på dollaren og forsøker å samle hele beløpet. Vanligvis dersom en debitor betaler av det de skylder, samler byrået penger fra enten betalingene eller fra forskjellen mellom kostnadene ved å kjøpe gjeld og beløpet som er samlet inn. I de fleste tilfeller gjør samlingsbyrået fra kvart til halvparten av hele beløpet som overskudd. Hvis innsamlingsbyrået ikke kan samle gjelden, vil de ofte selge gjelden til et annet byrå for å bryte seg og se etter mer vellykkede kontoer. dette skaper vanligvis involvering av tre eller flere byråer med en konto mens den opprinnelige kreditor har skrevet av kontoen som tap.

Hvordan samlingskontorer samler gjeld

Innsamlingsbyråer har fire metoder for å samle inn en gjeld: brev, direkte kontakt, rapportering av gjelden til kredittrapporteringsbyråer og saksøke for gjelden. Suing for gjeld er den minst brukte metoden på grunn av kostnad og tidkrevd. Bokstaver og direkte kontakt er de mest brukte og kan være de mest vellykkede metodene. Hvis en konstant strøm av brev eller telefonsamtaler ikke gir resultater, vil trusselen om dårlig kreditt ofte gi resultater. De fleste samlingsinnsatsene vil bli gjort med formularbokstaver og forhåndsinnspilt samtalemeldinger for å spare på kostnader og behovet for ansatte. Dette gjør at et samlingsbyrå kan klare sin innsats for å samle inn penger fra et større antall kontoer.

Innsamlingsbyråer bruker ofte fleksible betalingsalternativer til å utarbeide en avtale. Noen byråer bruker et rabattalternativ der debitor kan betale halvparten av gjelden skyldig til å betale opp kontoen. Dette er vanligvis tilfellet når gjelden er veldig gammel eller veldig stor og brukes til å dekke kostnader og rydde daterte kontoer.

Anbefalt Redaktørens valg