Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ohio tilbyr valg av en oppsigelse, en oppløsning eller en skilsmisse for par som slutter deres ekteskap. Advokatkostnadene, domstolskostnader og andre økonomiske forpliktelser varierer med hver sak. For å finne ut hvor mye skilsmisse koster i Ohio, må du se på hvert tilfelle separat. Den andre nøkkelfaktoren for å bestemme kostnaden er hvordan bevegelsen ble arkivert og hvem arkiverte den med domstolene.

Ekteskap er ikke alltid lykkelig noen gang etterpå.

papir~~POS=TRUNC

Papirarbeidet som kreves for en skilsmisse i Ohio, er tilgjengelig gjennom en advokat, på det lokale biblioteket eller på Internett. Hvert fylke krever samme papirarbeid for skilsmisseinnkallelse. Imidlertid krever forskjellige fylker ekstra papirarbeid for barnestøtte og andre former som viser eiendeler eller endringer i petisjonen. Kostnaden for de ulike skjemaene varierer fra gratis på biblioteket til hundrevis av dollar gjennom advokatbyråer.

Arkiveringsgebyr

Du må betale et gebyr når du sender inn skilsmisse petisjon. Registreringsavgiften varierer fra fylke og er vanligvis inkludert i kostnadene når du bruker advokat. Du kan arkivere papirene på egen hånd og unngå flere advokatavgifter. Hvis du har et problem med å betale innleveringsavgiften, spør kontorist for et ubehagelig skjema for å be om betalingsarrangementer eller redusert arkiveringsavgift. Fylkesavgiftene er fastsatt av domstolene og varierer over hele delstaten Ohio. For eksempel, i Carroll County, arkiveringsavgiften er $ 160, mens det er $ 275 i Hamilton County og $ 150 i Cuyahoga County.

Rettshjelp

Hvis din ektefelle har beholdt en advokat og innleveret begjæringen om skilsmisse, eller innleveret begjæringen uten advokat, kan du kontakte juridisk hjelp for å få råd. Ohio Legal Services tilbyr gratis og redusert priser til de som trenger. Du må gjennomgå en vurdering før du snakker med en advokat. Du kan også spørre retten til å utnevne juridisk representasjon til deg, hvis du er saksøkt i skilsmissehøringen.

rådgiving

Retten har rett til å bestille deg og din ektefelle for å delta i en familie rådgivning økt. Noen domstoler har rådgivere på-kall for denne tjenesten; andre fylkeskommuner krever at du beholder din egen rådgiver. Du kan bli pålagt å betale for rådgivning i tillegg til kostnaden for skilsmisse. Fellesskapsorganisasjoner gir ofte rådgivningstjenester i glidende skala eller gratis for lavinntektskunder.

Advokatgebyrer

Advokatavgift varierer etter type skilsmisse og advokat. Noen advokater har et fast gebyr for ikke-konkurranse skilsmisse og inkluderer alle domstolskostnader og andre avgifter i prisen. Andre advokater tar betalt for timen og krever et gebyr etter den første konsultasjonen. Beholderen dekker å forberede papirarbeidet, retten for arkiveringsavgift, kjører en annonse i avisen (om nødvendig) og rettenes utseende. Hvis saken er spesielt vanskelig eller anfekt, er beholdningsavgiften bare den første delen av den totale betalingen. Retainer avgifter kan starte på $ 1000 og gå opp derfra.

Anbefalt Redaktørens valg