Anonim

kreditt: @ criene / Twenty20

Selv om det er et av våre enkleste verktøy, viser listen fremdeles sin kraft hver gang vi legger tillit til det. Mange budsjetteringsprogrammer og programmer ber deg om å kartlegge utgiftene dine over en bestemt periode, for å få øye på mønstre. Veldig få har bedt oss om å vurdere vår følelsesmessige engasjement med penger, skjønt.

Glede er en gratis app for iPhone som har brukere rangere hvor glad eller ulykkelig et gitt kjøp gjør dem, i motsetning til bare å kategorisere disse kjøpene. Når den har en ide om utgiftsprofilen din eller "personlighetstype", får du en Money Coach, en søt in-app robot som tilbyr råd. "Ved å fokusere på deg som person," sier nettsiden, "vi vet at vi vil gjøre mer for deg og dine tall."

Det er så mange måter å bruke pengene dine til lykke da det er folk. Vi vet at finansiell kompetanse kan betale stor tid for ditt fremtidige selv, men konseptet virker kaldt og skremmende for mange. Ved å fokusere på følelsesmessige forbindelser til våre daglige handlinger og langsiktige planer, gir Joy oss en grunn til å bli investert i systemet, noe som skal hjelpe oss med å holde fast i det. Den største fordelen ved å være smartere med pengene dine? Det gir deg mer tid til å gjøre de tingene du elsker.

Nettsiden Moneyish snakket til eksperter om aktivt å forfølge glede i kjøpene dine - sjekk ut om du fortsatt er på gjerdet om hva det betyr. For alle Android-brukere som er skuffet, er Joy bare iPhone-kun, gode nyheter: Du kan registrere deg for varsel når den er utgitt til Google Play-butikken.

Anbefalt Redaktørens valg