Innholdsfortegnelse:

Anonim

Rykter om mystiske hauntings eller bare en uskyldig nysgjerrighet kan gi en grundig undersøkelse av ditt hjem. Du kan lære navnene på tidligere eiere, forbedringer på huset og verdien av ditt hjem når den ble bygget. For et eldre hjem kan undersøkelser av tidligere eiere også gi interessante resultater. Gratis online og lokale ressurser kan berike din historie om hvor du bor.

Hus bærer historier om familier som spenner over eksistensen av hjemmet.

Skritt

Besøk fylkeskontorets kontor for å få rekord og andre dokumenter relatert til eiendomsmegler og eiendomshandel i ditt fylke. Hvis en tidligere villaeiere hadde en lien eller dom på eiendommen, kan du finne den informasjonen med fylkeskommunisten. Gjennomgå eiendomsskattevalueringer for navn på tidligere eiere og for å finne salgsprisendringer i hjemmet ditt gjennom årene. Eiendomsskatt vurderingen vil også gi deg en pakke ID eller eiendom identifikasjonsnummer.

Skritt

Besøk fylkets tettsted for å finne kopier av gamle eiendomsdokumenter. Du trenger eierens navn, din hjemmeadresse og et ID-nummer. Sertifiserte kopier av gjerningshandlinger er vanligvis gjenstand for en liten avgift. Undersøk hvilken type gjerning som er tilgjengelig. Ifølge styret for sertifisering av slektsforskere indikerer en sheriffs gjerning at hjemmet ditt tidligere ble beslaglagt for å tilfredsstille en dom. Med en gjerning gjerning, kan en annen person bli oppført som lånegarantist, som innebærer et nært forhold eller slektskap.

Skritt

Ta notater i en spiralbundet notatbok på eier, nærmeste familie og hjemmebyggernavn som er inkludert i eiendomsregistrene, transaksjonsbeløp og datoer. Bruk hvert stykke informasjon til å lage et nytt søk til du er fornøyd med den historiske informasjonen du samler. For eksempel kan en bakgrunnsundersøkelse eller slektshistorierapport på en tidligere villaeiere gi familiens opprinnelse. Eller kanskje du lærer den arkitektoniske stilen hjemmebyggeren var kjent for, og hvordan hjemmet ditt måler opp til standarden. En notatbok hjelper deg å holde orden, da informasjon kan begynne å montere raskt når du navigerer med fakta av interesse for deg.

Skritt

Besøk det lokale biblioteket for å lese mikrofilmer knyttet til din hjemmeadresse. Mange bybibliotek har tusenvis av aviser av mikrofilm tilgjengelig som spenner over tiår med historie. Hvis hjemmet ditt tidligere var knyttet til lokale nyheter, vises det i avisens mikrofilmdatabase. Dette er en god løsning, spesielt for boliger over 50 år, da informasjon om hjemmebygger og opprinnelig kjøpskurs kanskje ikke er tilgjengelig på fylkeskontorets kontor. Søk rundt adresser for informasjon, hvis adressen din ikke vises i søket.

Skritt

Snakk med naboer, som kanskje har tilleggsinformasjon ikke tilgjengelig andre steder. Hvis de kjente den tidligere familien eller så på at huset ditt ble bygd, kan de gi raske fakta fra minnet. Be om ytterligere kundeemner hvis naboene også utførte søk på deres hjem.

Anbefalt Redaktørens valg