Anonim

Hair saloncredit: didecs / iStock / GettyImages

Det er noen spørsmål i livet som vi ikke tenker på alt som ofte, men når vi gjør det, er det vanligvis fordi de plutselig presser og presser. For eksempel: Vent, jeg har akkurat klippet mitt hår, hvor mye spiser jeg? Godt spørsmål.

Heldigvis, Med stil hadde et lignende spørsmål og bestemte seg for å gjøre litt forskning og komme til bunnen av ting - ting som egentlig er ganske forvirrende når de er alle lagt ut. På salongen vasker noen vanligvis håret ditt, noen kutter det, og hvis du får det farget, er det også en egen person. Så spiser du alle tre?

Svaret på det spørsmålet er ja, du tipser alle tre. En stylist Med stil snakket med anbefalt tipping personen som shampooed håret ditt $ 3- $ 5; så anbefales det at du tipser farger og / eller stylist $ 5- $ 20 avhengig av hvor mange personer som hjalp deg, hvor sjenerøse de var med sin tid, hvor stor tjenesten var, hvor mye servicekostnadene osv.

Det gode ved dette er at salonger virkelig er vant til denne forvirringen, og ofte vil den som kjører kassa, hjelpe deg med å løse alt og dele opp tips på slutten. Også når det gjelder tips, hold kortet ditt hjemme, er penger kong.

Anbefalt Redaktørens valg