Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter at du har lagt inn en sjekk, er banken din forpliktet til å gjøre midler tilgjengelig for deg innen en bestemt tidsperiode. Hvis sjekken bounces, kan banken din imidlertid reversere innskuddet. Hvis en del av innskuddet allerede er brukt, er du ansvarlig for å betale tilbake pengene. Selv om de fleste sjekker behandles raskt, kan det ta uker for noen å rydde. For å bekrefte gyldigheten av sjekken, ta kontakt med banken din og spørre om midlene er samlet.

En kvinne setter inn kortet sitt i en ATM.credit: sanjagrujic / iStock / Getty Images

Midler bekreftet raskt for store sjekker

Føderale forskrifter krever at banken din mottar varsel innen to virkedager at en sjekk som er trukket for $ 2500 eller mer, ikke klarer å rydde. Men banken din kan ta lengre tid enn det for å trekke beløpet av sjekken fra kontoen din hvis den spretter. I tillegg er en undersøkelse verdt mindre enn $ 2500 ikke underlagt denne forskriften. Derfor, selv om banken din er pålagt å gjøre sjekkfondene tilgjengelige for deg innen to virkedager for alle sjekker, kan midlene reverseres på et senere tidspunkt.

Kommuniser med banken din hvis du har tvil

For å bekrefte at du ikke har noe problem med midlene, anbefaler Commerce Bank i Massachusetts å kontakte banken din for å spørre om midlene er endelig innsamlet, noe som betyr at de har blitt mottatt av banken din. US-avdelingen for statskassen, i sin rådgivning om kassererens bekjempelse av svindel, anbefaler å besøke banken som utstedte sjekken for å bekrefte gyldigheten.

Statskassen sier at det kan ta uker før kontrollene er klare. Kommuniser med banken eller utstederbanken så snart som mulig for å avgjøre hvor lenge du skal vente før du stoler på midlene. Du må kanskje snakke med en bankleder og produsere identifikasjon for å få denne informasjonen.

Anbefalt Redaktørens valg