Innholdsfortegnelse:

Anonim

Beslutningen om å bli prestegruppe er et livslang kall, men i noen kirker kommer det med en rimelig lønnsslipp. Episkopalkirken er en av mange kirker som opererer i Amerika, og som betaler sine prestemenn, inkludert biskoper, svært konkurransedyktige lønninger. Biskoper i episkopale bispedømmer har en årslønn som bestemmes hvert år når det diokesiske budsjettet er fullført. Episkopiske biskoper tjener også en rekke ekstra fordeler, inkludert bolig og reise.

Lønnsomfang

I biskopskirken blir lønnen til biskopen som presiderer over et bispedømme, bestemt av bispedømmet og betalt gjennom det bispedømmets årlige budsjett. En biskop kan, avhengig av bispedømmets ressurser, tegne en lønn som nærmer seg eller overstiger $ 100 000 per år. Det foreslåtte 2011-budsjettet for det bispelige bispedømmet i Sør-Carolina ba om en årslønn på 105.590 dollar for bispedømmet biskop, ikke inkludert bolig og andre fordeler. En 2009-historie i "The Washington Times" rapporterte at Peter J. Lee, pensjonistisk biskop for det bispelige bispedømmet i Virginia, tjente en kvartalslønn på $ 63 000, eller $ 252 000 per år, inkludert kostnaden for alle andre fordeler.

American Clergy Average

Til sammenligning tjener biskopsbiskoper mye høyere lønn enn andre prestene som arbeider i amerikanske sogne, uavhengig av religiøs sekt. Ifølge United States Bureau of Labor Statistics var gjennomsnittslønnen for de amerikanske prestermedlemmene 48,290 dollar per år i mai 2010. De høyeste gjennomsnittlige lønnsnivåene ble opptjent av presteskap i District of Columbia, som tjente 61,100 dollar per år i 2010 De neste høyeste gjennomsnittlige prestdagslønnene ble betalt i California ($ 60.260 per år) og Nevada ($ 59.920).

fordeler

Episkopiske biskoper trekker også en rekke sysselsettingsutgifter i tillegg til deres faste lønn. Dette inkluderer vanligvis boligkompensasjon, verktøy, helseforsikring, alderspensjon samt reiseutgifter. 2011 budsjettet for biskop bispedømmet i South Carolina foreslått totalt $ 98,140 for bolig og andre fordeler det året. Andre utgifter pådratt av en biskop biskop, inkludert kjøp av kontorer, leieavtaler eller underholdning, kan også dekkes avhengig av bispedømmet.

Episcopal lønn karakterer

Mange biskop bispedømmer har innført lønnsskala for deres prestegrupper avhengig av deres stilling og antall år de har tjent i bispedømmet. Selv om biskoper vanligvis tjener den beste lønnsverdien innen et bispedømme, har forskjellige bispedømme lønn som kan betale en prest enn en biskop i et annet bispedømme. For eksempel betalte den biskoplige bispedømmet i Washington $ 116.262 per år i 2010 til rektorer med 25 års erfaring i menigheter med en inntekt på over $ 840,000. Derimot opptjente en førsteårs rektor i Washington bispedømmet på en menighet med en inntekt under $ 129.000 $ 39.820 per år i 2010.

Anbefalt Redaktørens valg