Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ikke åpne en marginkonto ved en megling, og du vil ikke bli gjenstand for en kredittsjekk. Den eneste informasjonen som en megling vil se etter når du åpner en vanlig konto hos dem, er om du har en gyldig bankkonto og personnummer. Hvis du søker om en marginkonto, vil meglingen kjøre en kredittsjekk på deg, men i de fleste tilfeller vil du bli godkjent, selv om du har en forferdelig kredittvurdering.

kreditt: Comstock Images / Comstock / Getty Images

Skritt

Kontroller at du har en gyldig bankkonto før du prøver å åpne en meglerkonto. Så lenge du gir nøyaktig bank- og personidentifikasjonsinformasjon til megling, er det ikke sannsynlig at du får problemer med å åpne en konto.

Skritt

Sett inn penger i din meglerkonto fra bankkontoen din. Betal alle relevante avgifter når du gjør det. Mæglerfirmaet vil sjekke statusen din med ChexSystems, men det vil ikke kjøre en kredittsjekk på filen din.

Skritt

Invester i aksjer ved å bruke midlene på meglerkontoen din. Din megling vil ikke nekte deg bruk av aksjene dine på grunn av dårlig kredittvurdering. Hvis det dømmes en fordømmelse på grunn av gjeld, kan kreditorene dine imidlertid gripe inn eller pynte deler av meglerkontoen din.

Skritt

Vurder å prøve å åpne en marginkonto selv om du har dårlig kredittvurdering. Hvis du ønsker å handle på margin, bryr meglerhuset seg vanligvis bare om du har tilgjengelige midler til å betale det tilbake dersom du mottar et marginanrop. Mæglingen vil sjekke kredittvurdering, men det er for det meste bare en formalitet. Studentene har ikke lov til å åpne marginkontoer.

Anbefalt Redaktørens valg