Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lærerne spiller en viktig rolle i å forme ungdommens hjerter og sinn. En god lærer kan være forskjellen som gjør et barn fra kriminalitet til en produktiv borger. Velutdannede mennesker nyter bedre karrieremuligheter og inntjeningspotensial. Å være lærer har flere bemerkelsesverdige fordeler og ulemper.

Inntekt

En potensiell ulempe ved å bli lærer er at kompensasjon har en tendens til å være lavere enn mange andre felt som krever tilsvarende utdanning. Å bli en klasselærer krever vanligvis fire år etter videregående opplæring, og i henhold til US Bureau of Labor Statistics (BLS) var medianinntektene for lærere i klasse "fra $ 47,100 til $ 51,180 i mai 2008." Nyutdannede som går på felt som økonomi, ledelse eller teknologi, kan ofte få jobber som betaler dette mye eller mer rett ut av college.

Ferietid

En fordel ved å være lærer er at lærere ofte får mer ferie enn gjennomsnittlig arbeidstaker.Barn går ikke på skole om sommeren, noe som gjør det mulig for mange lærere å ta av somre. Skoler har også fridager for spesielle arrangementer og lange pauser som vinterferie og vårpause. Ekstra ferietid kan tillate lærere å forfølge hobbyer eller ta på seg ekstra arbeid som undervisning i sommerskolen.

Arbeide med studenter

Muligheten til å jobbe med unge mennesker er en av hovedgrunnene til at mange velger å bli lærere. Å hjelpe elevene til å lære og oppnå mål kan gjøre undervisningen til et tilfredsstillende kall. På den annen side, hvis barn misbehager, kan håndheving av disiplin være stressende. Lærere kan også måtte samhandle med foreldrene, noe som kan bidra til stresset i å håndtere problemstuderende.

timer

Skoledager er vanligvis omtrent seks timer lange. I noen dager kan lærere jobbe mindre enn en full åtte-timers dag, men lærerne må karakterisere avhandlinger, tester og forberede læreplaner som ofte krever flere timer før og etter klasseseminar. BLS sier at lærere ofte jobber mer enn 40 timer i uken. Professorer på høgskoler og universiteter har mer fleksibilitet når det gjelder når de lærer.

Anbefalt Redaktørens valg