Innholdsfortegnelse:

Anonim

En eiendomsinvestor tjener penger gjennom eiendomsmegling. En aktiv investor som er god til å analysere eiendomsmarkedsverdier og trender kan bli rik. Investorer bruker flere forskjellige metoder for å skape et overskudd på eiendomsmarkedet. Denne artikkelen diskuterer følgende typer eiendomsinvesteringer: utviklingseiendommer, distressegenskaper, fixer-oppers, langsiktige investeringer og utleie.

Hvordan fungerer eiendomsinvestering?

The Real Estate Investor

Utviklingsegenskaper

Eiendomsinvestorer som spesialiserer seg på å utvikle eiendommer kalles ofte utviklere. Utviklere kjøper bare land og bygger på den. Alternativt kan de kjøpe land med en eksisterende struktur og rive den ned for å bygge en ny struktur, eller legge til flere strukturer til eiendommen. Utvikleren bygger på eiendommen og selger den utviklede eiendommen til et overskudd. En liten utvikling kan bestå av et lite tomt som ett hus er bygget på. En stor utvikling kan bestå av et leilighetskompleks, kontorkompleks eller et detaljhandelskompleks.

Distress Properties

Noen eiendoms investorer ser etter eiendommer som er i fare for foreclosure, er i foreclosure, eller har blitt utelukket på og er bank eid. Disse egenskapene kalles nødegenskaper fordi eieren av eiendommen er nær å miste hjemmet. Investorer kan ofte kjøpe disse eiendommene til mindre enn markedsverdien, fordi eierne er desperate for å komme seg ut av en eiendom som de ikke har råd til. For eksempel, hvis selgeren kjøpte et hus for $ 100.000 og har betalt $ 50.000 av boliglånet, kan han selge til investoren for $ 60.000 og miste hovedparten av pengene han har betalt inn i eiendommen. Selgeren tar tapet for å hindre en foreclosure på hans kredittfil. Investorer kan vanligvis kjøpe bank-eide eiendommer til en brøkdel av markedsverdien, fordi banken ofte bare ser for å hente gjenværende saldo på lånet før avskærmning.

Fixer-overlær

Fast eiendom investorer ofte kjøpe fixer-øvre egenskaper, fikse dem og selge dem for en fortjeneste. Fixer-øvre egenskaper er vanligvis en rask avkastning investering. Investoren kjøper eiendommen, har raskt reparasjonene gjort, og legger umiddelbart eiendommen tilbake til salg.

Langsiktig Investeringer

Langsiktige investeringer er eiendommer som investor kjøper og holder på i lang tid. Investorer kjøper eiendommen når markedet er nede og selger det når markedet er høyt. En annen strategi er å kjøpe eiendom i et område som har svært lite utvikling og venter på at området vokser i befolkningen. Når befolkningen øker og utviklingen begynner å øke, er eiendommen verdt mer penger, og investoren selger den.

Utleie

Investorer pleier å leie ut eiendommer som de holder for langsiktige investeringer. Leieinntektene bidrar til å betale for eiendommen mens den sitter. En strategi som mange investorer bruker, er å selge et hus med eierfinansiering. Dette er en populær strategi i et down-marked. Si investoren ønsker å selge en eiendom, men markedet er nede. Investoren tilbyr eiendommen for salg med eierfinansiering. Personer med dårlig kreditt som ikke kan få et konvensjonelt lån gjennom en bank, vil ofte betale for et hus som tilbys for salg med eierfinansiering.

Anbefalt Redaktørens valg