Innholdsfortegnelse:

Anonim

En primærbolig er hjemmet hvor du bruker mesteparten av tiden din. Etter loven kan du bare ha en primærbolig, og den brukes til slike formål som arkivskatt, folketelling, undervisningskontroll og andre aktiviteter. Personer som har primære boliger og sekundære boliger finner i enkelte tilfeller behovet for å endre sin primære bolig fra den ene til den andre. Men en offisiell endring i primærboligen krever visse andre endringer som skal skje for å være virkelig effektiv.

Bilde av en lykkelig familie hjemme. Kreditt: MonkeyBusinessimages / iStock / Getty Images

Bytter ditt primære residens

Skritt

Endre kjørerkortet ditt og andre personlige dokumenter til adressen til din nye primære bolig. Når du endrer din primære bostedsadresse på førerkortet, kan du også endre velgerregistrering. De fleste staters førerkortkontorer tilbyr også velgerregistreringstjenester. Når du har endret din primære bostedsadresse, kontakt Sosialadministrasjonsadministrasjonen og leverer den nye.

Skritt

Kontroller at eventuelle registreringer av kjøretøy også gjenspeiler den nye primære bostedsadressen din. Eventuelle kjøretøy du drar på din sekundære bolig vil ikke kreve endring av kjøretøy og forsikringsregistrering. Bekreft hos forsikringsselskapet at det har de riktige adressene for alle kjøretøyene dine. Kjøretøyerkort, inkludert for biler, båter og andre kjøretøy, krever normalt ikke endring når den primære boligadressen endres, er i samme tilstand.

Skritt

Når du endrer en primær bostedsadresse, sørg også for at du endrer adressen din på kredittkort og kontoutskrifter. Kredittkortregninger og brukserklæringer med riktig primærboligadresse kan bidra til å opprettholde og til og med gjenopprette kreditt. Riktig adressert kredittkort og kontoutskrifter og bruksregninger er også enkle å verifisere den nye primære bostedsadressen din.

Skritt

Hvis du endrer din primære bolig, sørger du for at du legger inn det riktige homesteadpapiret. I enkelte tilfeller kan skatter på ett hjem være homesteaded og dermed redusert hvis du har tenkt å bo i det i minst seks måneder av året. Homesteading privilegier gjelder vanligvis kun for en primærbolig, skjønt. Primære boliger som består av tilhengere på leide tomter eller boliger på leide eiendommer, kan kreve betaling av personlige eiendomsskatter og homestead-privilegier, kan ikke gjelde.

Skritt

Sørg for at du videresender e-post fra din nåværende bosted til din nye primære bolig. Hvis du ofte er hjemme hos deg, kan det ikke være nødvendig å videresende e-post til din nye primære bolig. Snakk med det aktuelle lokale postkontoret om å holde e-posten din til du kan hente den opp, eller få en postkasse for det nåværende bostedet der posten din vil forbli trygg i lang tid.

Anbefalt Redaktørens valg