Innholdsfortegnelse:

Anonim

Finansiering av eldre mobilhomes begynner med å avgjøre om mobilhjemmet regnes som ekte eller personlig eiendom. Hvis mobilhjemmet har en overførbar tittel, som en bil, blir den behandlet som personlig eiendom for finansieringsformål. På den annen side kvalifiserer et hjem med permanent grunnlag som oppfyller US Department of Housing and Urban Development (HUD) spesifikasjoner uten tittel, finansiering som fast eiendom.Finansiering av et eldre mobilhjem krever vanligvis en forskuddsbetaling, basert på lånetypen.

Bestem hvordan mobilhjemmet er klassifisert for å sikre finansiering.

Skritt

Finn tittelen eller forrige boliglån for å finne ut om det eldre mobilhjemmet regnes som personlig eller fast eiendom. Dessuten bør en vurdering på mobilhjemmet gi eiendomstype. Hvordan mobilt hjem er klassifisert påvirker hvilken type lån du bør søke å finansiere hjemmet.

Skritt

Kontakt et bank- eller boliglånsfirma for mobilboligfinansiering. Finansiering av mobilboligen som eiendomsmegling er mulig selv om flere typer lån tilgjengelig fra et boliglån megler. Disse lånene gir lavere renter, men mobile hjemmet må oppfylle modellproduserte hjeminstallasjonsstandarder fastsatt av HUD for å bli finansiert som fast eiendom.

Skritt

Besøk en bank i ditt område for å be om finansiering for et eldre mobilhjem klassifisert som personlig eiendom. Lokale banker yter intern finansiering som ikke krever godkjenning av en utenforstående forfatter, som fordeler låntakere som søker lån til eldre husvogner. Forutsatt at du har en god kreditt score og stabil arbeidshistorie, har banken fleksible alternativer for finansiering av et eldre husbil.

Skritt

Samle dine personlige dokumenter, som selvangivelser, inntektsfortegnelser og ansettelsesbekreftelse, og fyll ut en søknad om utlåner. Oppgi utlåner med kopier av informasjonen din og eventuelle tilleggsdokumenter som er forespurt, for eksempel tittelen om det er personlig eiendom eller en tidligere vurdering hvis det er fast eiendom.

Skritt

Fullfør finansieringen av mobilhjemmet ditt ved å la utlåner veilede deg i låneprosessen. Han kontakter selskapene for å utføre en tittelsøk og vurdering. Når de nødvendige inspeksjonene er ferdige, signere dokumentene og fullfør finansieringen.

Anbefalt Redaktørens valg