Innholdsfortegnelse:

Anonim

Helseforsikring er et svært komplekst emne i USA. Med betydelige byråkratiske hindringer, høye kostnader og noen ganger begrenset dekning, kan folk enkelt bli frustrert med helsevesenet. Hvis du er misfornøyd med din helseforsikring, er det noen tips om bytte for å få den policyen som passer best til deg.

Bytter jobber

Skritt

Informer din nåværende operatør om at du vil avbryte sine tjenester. Mesteparten av tiden vil arbeidsgiveren din gjøre det uansett, men det er en god ide å snakke med firmaet selv for å finne ut nøyaktig når dekningen din blir avsluttet, og om det er muligheter for å forlenge det, om nødvendig.

Skritt

Meld deg på fordelene fra din nye jobb så snart som mulig. Noen ganger må du vente til din første dag for å melde deg på fordelene, men nå som mange bedrifter gjør de fleste av sine transaksjoner på nettet, kan du kanskje sette opp din fordelspakke før du selv kommer dit. Kontakt menneskelige ressurser eller personen som har ansatt deg og spør om dette alternativet.

Skritt

Planlegg sluttdato / startdato strategisk. Hvis jobbens start- / sluttdato er fleksibel, prøv å forlate din gamle jobb i begynnelsen av måneden. Ofte er du dekket av din helseforsikring til den siste dagen i måneden du forlater, slik at du potensielt kan unngå et forsinket dekning, med mindre din nye jobb har en prøvetid hvor du ikke får fordeler.

Skritt

Hvis det mangler en dekning, må du betale COBRA (Consolidated Omnibus Budget Reconciliation Act) for å være sikker på at du er dekket i delårsperioden. Det er dyrere enn når arbeidsgiveren betaler for det fordi du må betale hele premien selv, men på kort sikt er det ofte verdt det å få denne forsikringsdekning.

Forutgående tilstand

Skritt

Undersøk priser. Hvis du ble diagnostisert med en tilstand som krever langsiktig, dyr omsorg og ønsker å bytte forsikringspolicyer, kan du bli sittende fast med mye høyere premier enn annonsert, avhengig av hvilken stat du bor i. Dette er spesielt viktig hvis du ikke får din helseforsikring gjennom en arbeidsgiver eller skole.

Skritt

Snakk med dine nåværende leger. Det er en god ide å sørge for at de som behandler tilstanden din, fortsatt vil akseptere forsikringen som du bytter. Leger avslutter sine kontrakter med forsikringsselskaper hele tiden, så det er viktig å vite at du bytter til en plan som lar deg få dekning du trenger, spesielt hvis du har en tilstand som krever konsistent behandling.

Skritt

Undersøk planåret. Ikke alle forsikringsplaner fornyes i januar. Avhengig av hvert selskap, og noen ganger på aktiveringsdatoen, må du kanskje vente flere måneder. Hvis dette ikke er et alternativ for deg, ring til forsikringsselskapet for å diskutere avbestilling. Noen forsikringsselskaper vil kreve gebyrer, og andre kan ikke gi deg ut av planen din.

Skritt

Planlegg deretter å få din nye forsikring aktivert på eller før datoen din nåværende forsikringsplan avsluttes.

Anbefalt Redaktørens valg