Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Virginia, hvis en platter forblir på en eiendom i 15 år, kan hun kreve skadelig besittelse rettigheter til eiendommen. Hun må være på eiendommen for hele lovbestemt periode. Klokken starter på nytt hvis eiendomsbesitteren får eiendommen tilbake før lovens gyldighetstid slutter. Hvis eiendomsleieren er deaktivert, gjelder lovbestemt periode til 25 år. Gni her er at eiendommen eieren må være deaktivert hele perioden.

Squatter Definisjon

Squatters er folk som tar opp bolig eller gjør bruk av eiendom uten eierens tillatelse. En hustru som oppfyller visse betingelser kan være i stand til å påta seg eierskapet til eiendommen. Denne typen eierskap er kjent som ugunstig besittelse, og det oppstår ofte når den opprinnelige eieren av en eiendom forlater eiendommen, og deretter tar en ikke-eier opp eller bruker eiendommen uten å få tillatelse først.

Betingelser for ugunstig besittelse

Før en plikter kan få tittelen på en eiendom gjennom ugunstig besittelse, må visse forhold være sanne. Plassen må okkupere eiendommen og vite at det er mot eierens ønsker. Med andre ord, vet hun at hun er i strid.

Den hakke må også forekommer i full visning av publikum, inkludert eiendommen eier. Videre må plankeren bruke eller bor kontinuerlig på stedet for et bestemt antall år, og mens hun gjør det, må hun bar andre, inkludert eieren, fra å skrive inn eller bruke eiendommen. Dette betyr at hun ikke kan dele eiendommen med andre.

Ferdsel på andres eiendom

Squatting er ofte sett på som en mer permanent form for overtredelse. Virginia-koden definerer overtredelse som å gå inn på eller forbli på andres eiendom etter at eieren har forbudt det. Forbiddance kan forekomme i muntlig eller skriftlig form. Det vil si at eieren kan fortelle personen å forlate eller sette opp skilt som forteller andre å holde seg utenfor eiendommen. Trespassing er en klasse I misdemeanor i Virginia, så en misligholder kan ende opp med å bruke opptil 12 måneder i fengsel og betale opp til $ 2500 i bøter.

Hva er forskjellen?

Det er viktig å forstå forskjellen mellom en platter og en trespasser. Begge går inn i eiendommen uten tillatelse, men plassen forblir ubestemt og har til hensikt å beholde eiendommen. Han kan betale skatt på eiendommen, etablere verktøy i hans navn og forbedre eiendommen. Politiet er sannsynlig å eskortere en misligholder fra eiendommen, men en plikter hevder eiendommen, og i dette tilfellet kan bare rettssaken fjerne ham.

Anbefalt Redaktørens valg