Innholdsfortegnelse:

Anonim

Boliglån er ofte store banker og lignende långivere som har hovedkontorer og en rekke grener som opererer over et bredt område. Disse långivere tilbyr flere forskjellige typer boliglån til forskjellige kjøpere. Noen spesialiserer seg på kommersielle boliglån som tillater bedrifter å kjøpe eiendom. Andre fokuserer bare på individuelle boliglån for låntakere som ønsker å kjøpe hus. Retail boliglån organisasjoner markedslån direkte til låntakere for å bidra til å fokusere sine verdi tilbud.

Definisjon

Detaljhandel med boliglån er svært vanlige: de er organisasjonene som arbeider direkte med låntakere for å hjelpe dem med sine låneansøkninger og gi dem vanlige lån som boliglån og lån. Hvis du noen gang har jobbet med en låneansvarlig ved en bank, har du jobbet med en privatforetakslånsorganisasjon. Store selskaper som banker kan ikke enkelt tilby boliglån direkte fra hjemmekontorene sine, slik at de oppretter mange forskjellige grener som kan håndtere direkte med lokale kunder.

Hensikt

Detaljhandel er markedsført til kunder. Ikke bare kan långivere nå en større kundebase med detaljhandelslånsforretninger og -produkter, de kan også skape reklamestrategier spesielt for privatkasseforetak. Bedriftskontorer kan også flytte spesifikke markedsførings- og driftsfunksjoner til disse detaljhandelene, at hjemmekontorene ikke kunne fullføre så effektivt, skille ut ulike trinn i boligprosessen og skape mer tilpasningsdyktige, individuelle enheter.

Retail Offerings

Kunder drar også fordel av privatforetak. Fordi detaljhandelslån er rettet mot enkeltpersoner og utlånsansvarlige som arbeider med mennesker i et en-mot-forhold, kan det ofte tilpasses privatlån, spesielt hvis kundetilfredshet er problematisk. Detaljhandelslånsforetak kan også tilby spesifikke produkter, for eksempel nøkkelferdige boliglånsordninger og automatisert forsikringsgarantier arrangert gjennom bedriftskontorer. Grenene har samme industristandarder som bedriftens kontorer allerede har satt opp.

Engros Långivere

Det andre primære alternativet for långivere er grossistmarkedet for boliglån. I motsetning til sluttbrukermarkeder har grossistmarkedene en ekstra mellommann, boliglånsmedarbeider. Långivere selger boliglånspakker til disse meglerne til reduserte priser. Megleren legger sine egne avgifter og selger deretter boliglånet til låntakere direkte - etter tilleggskostnadene har detaljhandelslån og lån gjennom boliglånsmedlemmer nesten like store utgifter. Långivere drar nytte av engrosordningen fordi de ikke trenger å opprette komplette detaljhandelsgrener i områder der de ønsker å selge boliglån.

Anbefalt Redaktørens valg