Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er en bedrift som er stor på college, er det sjanse for at du må sende bedriftsstatistikk. Som en del av bedriftsstatistikken, studerer du sannsynlighet og statistikk når det gjelder tilbud og etterspørsel, aksjemarkedet, BNP og andre forretningsmessige forhold. Hvis du ikke sender bedriftsstatistikk første gang, vil du sannsynligvis måtte ta den igjen, så forberedelser er avgjørende for å unngå å gjenta klassen.

Grafer og diagrammer er en del av bedriftsstatistikken.

Skritt

Kjøp en grafisk kalkulator. Din instruktør kan anbefale et bestemt merke. TI-83, HP48G eller Casio FX2 inneholder alle statistikkomponenter. En grafisk kalkulator er et uvurderlig verktøy i statistikk. Noen beregninger, som å beregne utvalgsstørrelser, består av flere trinn. En liten feil i en trinnberegning kan gjøre svaret ubrukelig. En grafisk kalkulator beregner de mellomliggende trinnene bak kulissene.

Skritt

Bestått pensum nøye. Test datoer er vanligvis skrevet i pensum. Du kan også finne en liste over foreslåtte tekster eller ressurser som din instruktør anbefaler. Hvis du sliter med statistikk, ta vare på de foreslåtte elementene og bruk dem.

Skritt

Les materialet før du går til klassen og vær klar med spørsmål. Når du leser materialet før kurset, vil du fremheve hvilket område du har problemer med og la deg stille spørsmål i klassen. Statistikken har en tendens til å dekke stort materiale på kort tid, så det å studere emnene før du ankommer i klassen, forbereder deg til å stille spørsmål.

Skritt

Besøk høyskolens matematikklaboratorium. Hvis du ikke er sikker på hvor det er, spør du instruktøren for stedet. De fleste høyskoler og universiteter har matematikklaboratorium for å hjelpe studenter med klasser, inkludert statistikk. På matematikklaboratoriet finner du generelt gratis veiledning, statistiske programmer og grafikkberegninger.

Skritt

Arbeid prøveproblemer i læreboken din. Ikke begrenset deg til problemene læreren din tilordner for lekser. Jo flere problemer du jobber, desto lettere finner du materialet.

Skritt

Be dine klassekamerater å starte en studiegruppe. Ikke alle sitter fast på de samme problemtypene. Du kan kanskje hjelpe en annen student med ett område, og han kan kanskje hjelpe deg med et annet problem.

Anbefalt Redaktørens valg