Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge Internal Revenue Service (IRS) er en uavhengig entreprenør en arbeidstaker som er betalt for å yte en tjeneste, men har kontroll over hvordan arbeidet skal utføres for å oppnå de angitte resultatene. Uavhengige entreprenører, i motsetning til vanlige ansatte, har vanligvis ikke skatter og er også ansvarlige for skatten for selvstendig næringsdrivende. Disse forpliktelsene kan virkelig legge opp når skattesesongen kommer, men det finnes en rekke vanlige aksepterte skattemessige avskrivninger som er tilgjengelige for en uavhengig entreprenør.

Uavhengige entreprenører mottar vanligvis 1099 skjemaer for å sende tilbake.

Hjemmekontor

Mange selvstendig næringsdrivende uavhengige entreprenører bruker sine hjem til forretningsformål. Dette kan være tilfelle for en barnehage som faktisk leverer en tjeneste i hjemmet eller for de som jobber utenfor bostedene, men fremdeles bruker sine hjem til planlegging, planlegging, forretningskommunikasjon og andre aspekter av deres arbeid. En bestemt del av et hjem må brukes "utelukkende og jevnlig" for virksomheten for at den skal kvalifisere som et fradrag, og entreprenørene baserer beløpet som skal skrives av på andelen av det brukte hjemmet og den månedlige leie- eller boliglånsrenten. IRS-skjema 8829 og 1040 Schedule C er begge nødvendige for å fastslå og rapportere huskostnadsavskrivninger.

Bilutgifter

En uavhengig entreprenør bil er også en felles forretningsomkostning som kan kvalifisere som en avskrivning. En entreprenør må leie eller eie bilen og kan bare kreve utgifter knyttet til forretningsbruk, ikke personlig bruk. I de fleste tilfeller er det to tilgjengelige metoder for avskrivning av bilpriser. De faktiske utgiftene for å betjene bilen for forretningsbruk kan trekkes fra, eller du kan bruke standard kjørelengde, som er 56,5 cent per kilometer for skatteåret 2013. Hvis du arkiverer det første året at bilen er i bruk for virksomheten, eller du er leasing, må du trekke fra ved å bruke standard kjørelengde.

Forretningsreise

Entreprenører kan pådra seg utgifter fra reiser for kortsiktig arbeid, konferanser eller andre forretningsrelaterte aktiviteter. Kostnaden for disse fly, tog eller bussbilletter kan være en skattemessig avskrivning så lenge entreprenøren, ikke betaleren, betaler for dem. Hotellutgifter, taxikostnader, måltider og kommunikasjonsutgifter er også fradragsberettigede. Som alle selvstendige fradrag må reisemål være vanlige og nødvendige for virksomheten eller yrket for kostnadene for å kvalifisere seg.

Sykeforsikring

Som selvstendig næringsdrivende mottar en entreprenør vanligvis ingen fordeler og er ansvarlig for hele kostnaden for sykeforsikring. Heldigvis er kostnaden av disse premiene også en skattemessig avskrivning. Dette kan omfatte premier betalt for ektefelle og barn, men inkluderer ikke forsikring betalt som en del av en subsidiert helseplan fra en arbeidsgiver. Utgifter fra faktisk medisinsk behandling er også avskrivninger så lenge de ikke ble refundert.

Anbefalt Redaktørens valg