Innholdsfortegnelse:

Anonim

Harley-Davidson motorsykkelpriser har vært temaet for mange debatter gjennom årene, fordi mange av deres forhandlere ikke tidligere ville avsløre Produsentens anbefalte utsalgspris (MSRP) på en motorsykkel. Dette er ikke lenger tilfelle, slik at folk i markedet for en Harley lettere kan forhandle priser når man kjøper en av disse merkede cruisecyklene.

Det økte antallet japansk-laget cruiser sykler har forårsaket en økning i konkurransen om Harley-Davidson.

Forskning

Skritt

Gå online til harley-davidson.com. Se gjennom listen over motorsykler og deres priser. Velg motorsykkelen du vil eie. Vurder å velge to eller tre slik at du har alternativer.

Skritt

Gå gjennom listen over forhandlere på deres nettsted som er i nærheten av deg. Jo mer jo bedre. Vær forberedt på å kjøre, om nødvendig.

Skritt

Bestem maksimumsbeløpet du er villig til å legge ned på kjøpet ditt. Gjør dette på forhånd, slik at du ikke senere oppretter en økonomisk byrde.

Forhandling

Skritt

La forhandleren vite den nøyaktige sykkelen du er interessert i. Inkluder den nøyaktige fargen på sykkelen du vil ha.

Skritt

Gjennomgå prisen og sammenlign den med produsentens anbefaling. La forhandleren vite om det er en ugunstig forskjell. Pass på den høye prisen på forhandler-lagt krom. Be forhandleren å respektere Harleys anbefalinger.

Skritt

Vurder tilbudet for å skaffe din planlagte vedlikeholdstjeneste på dette anlegget, om mulig. Tilbyr å kjøpe hjelmer og lær fra samme forhandler. Dette vil vise forhandleren at du planlegger å bli en lojal kunde.

Skritt

Påpeke eventuelle forskjeller til salgsrepresentanten, for eksempel en forskjell i farge fra dine preferanser, eller at favorittmodellen din ikke er tilgjengelig. Ikke avslutt et sluttilbud, men fortell forhandleren at du vil tenke på det. Gi ham telefonnummeret ditt og vær forberedt på å gå.

Skritt

Vurder å reise til en annen forhandler for å gjenta prosessen. Spill en forhandler mot den andre for å skape en priskrig.

Anbefalt Redaktørens valg