Innholdsfortegnelse:

Anonim

Undervanns sveisere kombinerer to spennende og lukrative karrierer, sveising og dykking. Svetsere-dykkere har et utfordrende yrke med et bredt utvalg av oppdrag på steder rundt om i verden. Mange undervanns sveisere jobber for olje- og gassindustrien, installerer offshore-boreplattformer, capping olje- eller gassbrønner eller installerer høytrykksrørledninger. Den stadigvoksende og raskt voksende petroleumsindustrien har skapt en stor etterspørsel etter erfarne, sertifiserte undervanns sveisere.

Sveiser-dykkere arbeid i inn-og utland.

Inntekt

US Department of Labor, Bureau of Labor Statistics rapporterer medianlønnene av sveisere, loddemateriale, kuttere og brazers var $ 16,13 per time i mai 2008. De midterste 50 prosent tjente mellom $ 13,20 og $ 19,61 per time. Lønnstakere i de laveste 10 prosent tjente mindre enn $ 10,85 per time. De i topp 10 prosent tjente mer enn $ 24,38 per time. Undervanns sveisere er noen av de dyktigste og høyt utdannede arbeidstakere i sveisebransjen. Sveiserne blir ofte betalt på prosjektbasis, i stedet for en timelønn. The American Welding Society rapporterer at lønn for sveiser-dykkere varierer fra $ 100.000 til $ 200.000 per år. Inntekt er avhengig av dykkedyk, dykkutstyr, metoder, prosedyrer og geografisk plassering.

kvalifikasjoner

En undersjøisk sveiser er lisensiert, kommersiell dykker og en sertifisert sveising. Kvalifikasjoner for sveiser-dykkerarbeid varierer etter prosjekt. En sveiser-dykker styrer sveising oppsett og forberedelse og sveising metaller sammen i henhold til American Welding Society D3.6M, Undervanns sveise kode. Sveiser-dykkeren må kunne sveise materialer, våt eller tørr, og utføre tester og andre sveise-relaterte aktiviteter. En undervanns sveising må være i utmerket fysisk tilstand, og kunne gjennomføre medisinske tester som kreves for sertifisering. En undervanns sveising bør være sterk svømmer, som er i stand til å manipulere tanker og sveiseutstyr på sveisesiden. Søkere bør ha de ferdighetene som kreves for undervanns sveising, inkludert montering, kutting, rigging, inspeksjon og testing. Søkere med fotografiske ferdigheter får noen preferanser. En undersjøisk sveising bør ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, for å bistå entreprenøren i jobbplanlegging og implementering. Ideelt er kandidaten utdannet og erfaren i å kutte, rengjøre og passe delen de vil sveise.

Opplæring og erfaring

Personer som ønsker å forfølge en karrierevei som en kommersiell undervannsveger, ta klasser på spesielle dykkerskoler anbefalt av konsernsjefens konsensusstandarder for kommersielle dykkingsoperasjoner. Kommersielle dykkere er opplært i både dykking, dyrehud og hjelm. Mange dykkere får erfaring i både sveising og dykking mens de tjener i militæret.

Sysselsetting Opportunity Outlook

Sysselsettingsmuligheter for undervanns sveisere vil variere avhengig av søkerens ferdighetsnivå og tidligere erfaring. Welder-dykkere som deltar i videreutdanning for å holde seg oppdatert med fremgangsteknologi, får fortrinn i ansettelse og de beste lønnene.

Anbefalt Redaktørens valg