Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @ajknapp via Twenty20

Kjøleskapet ditt er sannsynligvis en hodge-podge av krydder, drikkevarer, frukt og grønnsaker, men hva med de matvarer du kan (og kanskje til og med burde) lagre i kjøleskapet ditt? Her er noen daglige gjenstander som vil leve langt lenger, hvis du gir dem litt tid i oljeskjøleskapet. Og du vil spare penger fordi du må kjøpe dem mindre.

1. Friske kutteblomster

Selvfølgelig er dette ikke her du vil beholde dem på heltid, men det er en grunn til at blomstene er i kjøleskap når du går til blomsterhandleren - de varer lenger der inne. Så hvis du gir blomster som gave og har et vindu på noen timer før du sender dem sammen, legg dem i kjøleskapet. De vil se friskere når det er gifting tid.

2. Batterier

Du blir fortalt å lagre batterier på et kjølig, mørkt sted, så hvorfor ikke kjøleskapet? Å sette dem i kjøleskapet betyr ikke at de vil leve for alltid, men det betyr at de vil holde sitt ansvar litt lenger.

3. Stearinlys

Å holde stearinlys i kjøleskapet gjør at de brenner langsommere og drypper mindre. Pass på å pakke wicket i folie eller plast slik at det ikke absorberer fuktighet, men lys i kjøleskapet er generelt en god livsstil å vite.

Anbefalt Redaktørens valg