Innholdsfortegnelse:

Anonim

For de som er bestilt av en domstol for å betale barnebidrag, er det mulig å få det beløpet endret uten å bruke en advokat. Forkastelse av retten etter endring i omstendigheter, for eksempel ledighet eller lønn, er vanlig, og mange dommere vil godta endring av barnehjelp dersom det også fremlegges bevis for denne endringen. De fleste domstoler vil imidlertid ikke akseptere enkle brev på forespørsel. De riktige juridiske skjemaene må også sendes sammen med innleveringsgebyr for å få saken vurdert.

De riktige juridiske skjemaene er nødvendige når du ber om nedsettelse av barnestøtte.

Skritt

Undersøk statens krav. Hver statens lover varierer, og hver stat har sitt eget sett med juridiske former for å be om endring i barnehjelp. Noen former kalles "Bevegelse for modifikasjon" mens andre kalles "Befordring for endring." De fleste statssystemer har nettsteder som gir informasjon og skjemaer. Gjør et Internett-søk etter "barns støtteformer" sammen med navnet på staten din. Du kan også søke "familie domstol" sammen med navnet på staten din.

Skritt

Fullfør riktig juridisk form eller bevegelse. Ikke prøv å høres ut som en advokat, og hold forespørselen konsis. Oppgi begrunnelsen for å be om reduksjon. Ta med en erklæring om at du også vedlegger støttedokumenter, for eksempel et kontoutskrift, lønseddel eller brev fra arbeidsgiveren din. Ta med en kontoutskrift eller bevis på at du har foretatt støtte for barnestøtte som bestilt for å vise at du har tatt domstolens ordre alvorlig i fortiden.

Skritt

Send dine forespørsler til riktig domstol. Forespørsler skal innleveres hos retten som overvåker din opprinnelige rettsordre. Sørg for at du inkluderer de riktige arkiveringsgebyrene sammen med forespørselen din. Forespørsler sendt uten de riktige gebyrene vil bli returnert til deg.

Anbefalt Redaktørens valg