Innholdsfortegnelse:

Anonim

Refinansiering ditt boliglån er en måte å senke renten og betalingsbeløpet for boliglånet ditt. For de fleste huseiere er ønsket om refinansiering å betale så lite penger ved å lukke som mulig. En tradisjonell forskuddsbetaling er ikke nødvendig for en refinansiering, men mengden penger som kreves, er avhengig av flere faktorer.

Home Equity Overvejelser

Den primære faktoren som bestemmer om et hus skal sette penger i en refinansiering, er mengden egenkapital eieren har i hjemmet. Egenkapital er forskjellen mellom boligens nåværende verdi og eksisterende lånebalanse. I de fleste tilfeller vil en utlåner kreve at boligen har egenkapital i hjemmet på minst 5 prosent. For å unngå å betale boliglån forsikring for å beskytte utlåner, er et egenkapitalnivå på 20 prosent av boligens verdi nødvendig.

Refinansiere kostnader

For villaeieren som har egenkapital i hjemmet og ønsker å refinansiere, er hovedkostnaden sluttkursen for å få et nytt lån. Forbrukerens veiledning til realkreditlån fra Federal Reserve Board konstaterer at refinansieringskostnader på 3 til 6 prosent av lånebeløpet er typiske. På et $ 200.000 lån, er dette en kostnad på $ 6,000 til $ 12,000. En boligeier med tilstrekkelig egenkapital i hjemmet hans kan velge å rulle disse kostnadene inn i det nye lånet, og redusere kostnadene utenfor lommen.

Streamline refinansieringsalternativer

Siden høsten av hjemverdier etter eiendomsboblen i 2003 til 2006, gir långivere og statlig støttede boliglånsprogrammer strømlinjeformede refinansieringsprogrammer for å tillate villaeiere å refinansiere til lavere priser uten eller utenlandske boligprogrammer. Denne typen refinansiering gjør det mulig for villaeieren å refinansiere gjeldende lånebeløp uten å ha vurdert hjemmet. Lånebeløpet kan ikke økes og husseieren må betale alle avsluttende kostnader.

Cash-In Refinance

I februar 2010 publiserte Washington Post en artikkel som diskuterer den økte interessen for cash-in refinansiering. Denne prosessen er når villaeiere refinansiere sine boliglån og betale en kontant nedbetaling for å redusere lånebeløpet. En innkjøpsfinansiering kan tillate et hus med liten egenkapital i hjemmet for å oppnå en lav rente boliglån og spare betydelig på hennes husbetaling. Cash-in refinansiering er for villaeiere som forstår at deres eiendomsverdier har falt, men ønsket å holde hjemmet på lang sikt.

Anbefalt Redaktørens valg