Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gå grønn ved å forsegle de utkastene og brisen rundt dørene. Ved å redusere energibruk reduseres energiregninger og "fotavtrykk" eller påvirkning på miljøet. Enkle trinn som for eksempel bytte av stormdører vil redusere oppvarming og kjølingskostnader i hjemmet betydelig. Nye energieffektive stormdører vil forsegle vinterbrisen og holde seg i kjølig klimaanlegg. Skattekreditter er etablert av regjeringen for å oppmuntre til investeringer i energibesparende grønne produkter. Energieffektive produkter sparer energi og reduserer kostnadene til forbrukerne ved å bruke de nyeste energibesparende materialene som er tilgjengelige.

Motta et skattemessig kredittkort for nye stormdører

Skritt

Forstå alle kostnadsbesparelsene som er tilgjengelige for å bruke disse nye, energieffektive skattekredittene før du kjøper nye stormdører. American Recovery and Reinvestment Act av 2009 har innført nye skattekreditter for 30 prosent av den totale kostnaden for nye energieffektive stormdører, med et maksimumsberettiget beløp på $ 1500. For eksempel vil dører som koster $ 300 være berettiget til en $ 90 skattekredit. Hvis du er under $ 1500-kvoten, kan andre produkter, som for eksempel energieffektive stormvinduer, inngå. Så $ 300 i dører og $ 1000 i Windows vil utgjøre $ 1300 totalt, for en skattekreditt på $ 690. Hvis din totale energieffektive dør koster $ 5000, er maksimumsbeløpet som er berettiget til en skattekredit $ 1500

Skritt

Finn nye stormdører som oppfyller de spesifikke energieffektive kravene. Produkter med Energy Star-tetningen er ikke alle kvalifisert for denne skattekreditten. IRS tillater kun en skattekredit på utvendige dørprodukter som oppfyller spesifikke krav. Stormdører må oppfylle den internasjonale energibeskyttelseskoden for klimaet der de blir installert. Klima regioner kan variere i hvilke produkter som er berettiget til skattekreditt.

Skritt

Kjøp energieffektive stormdører for installasjon. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig. Ta kontakt med leverandøren for å sikre at stormdørene som er kjøpt, er kvalifisert for energieffektive skattekreditter i din region.

Skritt

Opprettholder registreringer av stormdørkjøpet, og lagre alle kvitteringer. IRS anbefaler også å lagre produsentens sertifiseringserklæring. Denne sertifiseringen bør inkluderes i kjøpet ditt. Internal Revenue Service vil ikke kreve at sertifikatet innleveres med skatt. Sertifikatet sikrer bare at du kjøper riktig produkt for din region for å kvalifisere for skattekredittbesparelsen.

Skritt

Fil for skattekortet ved bruk av IRS Skatteformular 5695. Dette skjemaet vil være klart for skatteåret 2010. Rabatten skal hevdes ved innlevering av skatter.

Anbefalt Redaktørens valg