Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kontrollerer kontoer har gode og dårlige poeng om dem. Kontrol av kontoer åpnes individuelt eller i fellesskap, og denne tjenesten er tilgjengelig hos de fleste finansinstitusjoner. Å sjekke kontoer ligner på sparekontoer, med forskjellen mellom at sjekker er skrevet med en bankkonto, men ikke med en sparekonto.

Å sjekke kontoer er sikrere å bruke enn å ha kontanter.

Trygt og praktisk

En stor fordel ved å eie en sjekkkonto er at det eliminerer behovet for å bære penger. Sjekker aksepteres mange steder, og brukes i stedet for kontanter. Denne sikkerhetsfunksjonen nytes av mange mennesker. Kontroller kontoer tilbyr også bekvemmelighet. Det er ikke nødvendig å løpe til banken for uttak når det er behov for kontanter. i stedet er en sjekk skrevet. Kontroller er fortsatt akseptert av mange bedrifter i dag. Å sjekke kontoer er også et trygt sted for å lagre penger fordi de er FDIC-forsikrede. FDIC sikrer at hver innskudd erstatter innskuddene sine, opp til $ 250.000 i tilfelle bankfeil.

Bankkort

Med en kontokonto får en kunde et debetkort eller ATM-kort hvis de velger det. Utviklingen av debetkort forårsaket enorm bekvemmelighet for å kontrollere kontoeiere. Flere og flere bedrifter begynner å avvise godkjenning av sjekker, og aksepterer kun kontanter eller kredittkort / debetkort. På grunn av oppfinnelsen av debetkort bruker konton-eiere et debetkort til å betale for ting de en gang skrev, sjekker for. Dette er praktisk for å sjekke kontoeiere, fordi transaksjonen er som å skrive en sjekk uten å måtte skrive en.

Renter og avgifter

Én undergang av å sjekke kontoer er at de fleste ikke betaler renter for pengene deponert. Det er visse institusjoner som tilbyr rentebetjent kontrollkontoer, men de fleste institusjoner gjør det ikke. Mange kontrollkontoer pålegger også et minimumsbalansebehov. Hvis saldoen på en persons konto faller under kravet, blir gebyr belastet. Overtrengningsgebyrer er en annen nedgang i kontrollkontoer. Hvis en sjekkkonto blir overtrukket, kan gebyrene en bankavgift være bratt, så det er viktig å overvåke balansen på en kontrollkonto tett.

Anbefalt Redaktørens valg