Innholdsfortegnelse:

Anonim

En gyldig gjerning må være riktig utført for å lovlig overføre tittel til fast eiendom. Ohios eiendomskode viser flere "lovbestemte" gjerningsformer. En gjerning som overholder den relevante bestemmelsen i eiendommen koden er en gyldig gjerning i Ohio. For å gi offentligheten beskjed om eiendomsoverføring, skal gjerningen bli innlevert med fylkesregisteret til fylket. Den Cuyahoga County eiendom rekordkontor ligger i Cleveland, Ohio.

Skritt

Gå gjennom innholdet i gjerningen og kontroller det mot Ohios lovfestede gjeldsskjema for å sikre at det overholder gjeldende fast eiendomskode angående avsluttende krav. I henhold til avsnitt 5302.11 i Ohio-koden, avsluttes gjeldsloven sivilstanden til stipendiaten, beskriver landet og eventuelle beløp eller reservasjoner i landet, refererer eventuelle tidligere innleveringer etter noteringsvolum og sidetal i eiendomsregisteret og viser datoen den gjerning ble henrettet. Det må være signert av stipendiaten.

Skritt

Kontakt Cuyahoga County Recorder og spør om gjeldende arkivavgift. Telle antall sider i avslutningsanmodningen din. Antall sider bestemmer det totale arkiveringsgebyret. I desember 2010 belaste Cuyahoga $ 28 for gjerninger som var to sider eller mindre.

Skritt

Send eller hånd-leverer en original kopi av gjerningen til Cuyahoga County Recorder-kontoret. Inkluder det nødvendige arkiveringsgebyret. Kontoret vil arkivere gjerningen, stemple den og sende deg tilbake den stemplede, originale kopien.

Kontoret ligger på 1219 Ontario Street i Cleveland, Ohio. Det er åpent mandag til fredag ​​fra kl. 8.30 til kl. 16.30. Klippetid for arkivering av et dokument er klokken 16.00

Anbefalt Redaktørens valg