Innholdsfortegnelse:

Anonim

American Institute of CPAs anbefaler sterkt at du forsikrer et hjem under bygging. Ifølge instituttet kan du bruke enten en standard villaeierspolicy eller en "boligbrann" -politikk. Du kjøper en policy fra en eiendoms- og ulykkesforsikringsmegler og betaler periodiske premier.

Boligeierens retningslinjer dekker boliger under bygging. Kreditt: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Villaeiere politikk

En standard villaeiere politikk beskytter et hjem under og etter bygging. I tillegg til dekning mot skade forsikrer mange av retningslinjene seg også mot tyveri av byggematerialer. En annen viktig funksjon er ansvarsbeskyttelse, som kan komme til nytte hvis noen blir skadet på byggeplassen og saksøker deg. En ulempe med denne politikken er at den ikke vil dekke tap eller skade på din personlige eiendom før hjemmet er sikkert fra uønsket oppføring, og du kan da legge til personlig eiendomsdekning til politikken.

Boligbrannpolitikk

For et hjem under bygging, kan du spare penger ved å kjøpe en boligbrann (DF) -politikk i stedet for en villaeiers policy. Du vil imidlertid ikke motta dekning mot tyveri av byggematerialer eller mot farer som ikke er oppført i retningslinjene. Noen DF-retningslinjer gir også ansvarst dekning. CPA-instituttet bemerker at en DF-policy kan være hensiktsmessig for bygging på eller tillegg til et hjem du allerede opptar fordi din eksisterende villaeierepolitikk vil dekke elementer stjålet fra byggeplassen. Instituttet anbefaler at du erstatter en DF-policy med en villaeierepolitikk når du har fullført byggfasen.

Anbefalt Redaktørens valg