Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det må ikke være stressende å flytte ut av ditt eget sted for første gang. Det er noen enkle tips designet for å holde deg på sporet. Før du begynner, sett sammen en "flyttende bok". Det bør inkludere to ting: notatbøker, å holde notater om hva som må gjøres og hva som allerede er gjort, og mapper slik at du kan beholde all dokumentasjon og papirarbeid på et enkelt å finne sted.

En enkel sjekkliste gjør at det går en dag med en bris.

Fire til seks uker før flytting

Lag meldinger om flyttingen din. Begynn med å hente en endring av adressesett fra postkontoret og fylle ut det slik at e-post vil bli videresendt til ditt nye sted. Kortbutikker selger attraktive adressekort designet for å bli sendt til venner og familie. Kontakt din bank, forsikringsselskap og kredittkortselskaper for å finne ut hvordan de ønsker å håndtere adressendringen. De fleste magasiner har nettsider som lar deg endre adressen din. Ring din lokale avis og gi dem en endelig leveringsdato. Ikke glem om tidligere arbeidsgivere. La dem få vite hvor du skal, slik at de kan videresende W-2-ene.

Fire uker før flytting

Begynn å tenke på hva du vil ta med deg. Selg, doner eller ha et garasje salg for å bli kvitt uønskede varer. Bruk opp forgjengelige matvarer i huset, og hvis du gjør et stort trekk, finn nye boliger for potteplanter.

Hvis du ansetter full-service movers, kom dem inn for å gi deg et anslag. I det minste, kunne gi dem en omfattende liste over hva som skal flytte. Få skriftlige anslag fra flere selskaper. Finn ut om de pakker for deg, hvilke gjenstander de ikke vil flytte, og hvis de er lisensiert og limt, så sjekk dem ut på nettstedet for Better Business Bureau. Før du går, vil du få profesjonelle vurderinger av høyverdige elementer i tilfelle du må gjøre et fremtidig krav.

Hvis du planlegger en gjør-det-selv-bevegelse, ordne lastebilutleie og flyttehjelp. Kjøp pakkematerialer som esker, pakking og maskeringsbånd, markører, garn og avis for polstring.

Tre uker før flytting

Pakke viktige dokumenter på et sted du enkelt kan få. Lag ordninger for å koble fra verktøyene dine og få refundering for eventuelle innskudd. Gi verktøy selskaper den nye adressen for dem å sende sine endelige regninger.

En til to uker før du flytter

Hvis du har malt noen vegger, er det nå på tide å få dem tilbake til sin opprinnelige farge. Scuffs på treverket? Få dem malt eller på annen måte rengjort. Vurder å ansette en rengjøringstjeneste for å komme inn og få ovnen tilbake i uberørt stand, og karet omgiver glans hvis du ikke har tid til å gjøre det selv. Hvis tepper trenger shampooed, er det nå på tide å gjøre avtale for det også. Du vil ikke gi noen grunn til å holde depositumet ditt.

Kassér eventuelt brannfarlige gjenstander, som gressklipper eller snøblåsegass, maling og aerosolbokser.

Lag en plan med hva som skjer med deg i bilen, inkludert ødelagte gjenstander og viktige dokumenter og poster. Gjør reisearrangementer for kjæledyrene dine og få din bil innstilt.

Anbefalt Redaktørens valg