Innholdsfortegnelse:

Anonim

En huseiereforening er en organisert gruppe medborgere i et samfunn som jobber sammen for å beskytte interessene til eiendomsbesittere i foreningens samfunn. Typisk ledet av betalte eller frivillige representanter eller en valgt representant, kan en huseiereforening delta i å begrense samfunnsvekst, overvåke utvikling, observere trafikkproblemer og forhindre ikke miljøvennlig aktivitet.

Preside over møter

Hovedansvaret for en president i enhver organisasjon er å lede møter i ledergruppen eller styret. Denne plikten er oppført først i Doc Stoc generisk "HOA President Job Description" -malen. Sammen med å lede og styre de faktiske generalforsamlingene i styret, må du utarbeide agendaen og distribuere den til styremedlemmer og andre nødvendige parter. Som en del av dagsordreforberedelsen er du ansvarlig for å kommunisere med andre styremedlemmer om diskusjonsemner. Du må også legge inn forespørsler fra interesserte samfunnsorganisasjonens innbyggere med en bekymring eller interesse som ønsker å vises før styret.

Finansiell oversikt

En huseiereforening har ofte en kasserer som er ansvarlig for å samle inn gebyrer eller bøter fra foreningsmedlemmer, administrerende foreningsfinansier og utbetale eventuelle godkjente foreningsutgifter. Som president har du vanligvis myndighet og tilsyn med den økonomiske styringen av foreningens budsjett. Faktisk økonomisk ansvar og budsjett varierer etter tilknytning. I Doc Stoc-malen er det angitt at presidenten tar ansvar for økonomiske forhold i stedet for fraværet av kasserer. Dette inkluderer sjekkeregistrering, fakturaer og mer. Foreninger kan også kreve presidens underskrift på kontroller av en viss mengde. Presidenter kan være ansvarlig for et skjønnsmessig budsjett for bruk i å drive tilknytningsvirksomhet eller foreta betalinger som ikke trenger styrets godkjenning.

Kommunikasjon til medlemmer av foreningen

I sin Q & A artikkel "Hva er mine oppgaver som president av en villaeiers forening?" utgitt på advokatwebstedet, sier Thomas Pedreira at huseiereforeningspresidenter også er ansvarlige for enhver nødvendig eller relevant kommunikasjon med foreningsmedlemmer. Dette inkluderer distribusjon av styremøter og minutter etter behov. Pedreira påpeker at for å være effektiv som styrepresident, må du være konsekvent i håndteringen av boligeiendommer. Du kan ikke spille favoritter med venner eller familie, og enhver beslutning som du ikke er komfortabel med å kommunisere med fellesskapsmedlemmer etter behov, bør undersøkes grundig.

Anbefalt Redaktørens valg