Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et bredt spekter av varer er klassifisert som eiendomsmateriell, som gjør at du effektivt kan styre investeringseiendommen, og de fleste er fradragsberettigede utgifter. Leieforsyningsartikler kan omfatte alt fra reklame- og markedsføringsprodukter til administrasjonsprogramvare og rengjøringsmateriell. Utgifter som påløper for utleieeiendom forsyninger, rapporteres vanligvis på din årlige avkastning ved hjelp av Form 1040, Schedule E.

Materialer for takreparasjoner er generelt klassifisert som utleieeiendeler.

Reklame og markedsføring

Eventuelle verktøy du benytter for å tiltrekke nye leietakere til eiendommen din, er klassifisert som eiendomsmateriell. Reklame- og markedsføringsrekvisita inkluderer, men er ikke begrenset til: flagg, bannere, ballonger, dørskilt og skilt. Markedsføringsverktøy, som er ment å fange oppmerksomheten til forbipasserende og legge til visuell interesse i og utenfor eiendommen, kan omfatte: utleie av spesialtilbud for potensielle leietakere, velkomstskilt, informasjonssentre, residensbonus og reklame for en nyoppusset eller renovert utleiebolig. Reklame- og markedsføringsrekvisita kan også bestå av leietaker for nåværende og potensielle leietakere, som velkomstgavene, nøkkelringer, gavekort, takkort, penner, kaffekrus og nyhetsbrev.

Generell ledelse

Leie eiendom er som å drive en bedrift, og som sådan bør du ha de riktige verktøyene og forsyningene for en jevn styring av virksomheten din. Hvis leieboligen din er en leilighet, et condominium eller et byhuskompleks, kan felles forsyninger inneholde leie- og nøkkelinnsamlingskasser, brannkasser, bygningsnummerskilt og statuskort for å spore ledelses- og vedlikeholdsoppgaver. Andre nødvendige forsyninger kan omfatte: utendørs belysning, søppel og kjæledyrbeholdere for riktig grunnlagsforvaltning. Røk og husalarmer og overvåkingssystemer er klassifisert som leienheter, og det er sannsynlig at røyk- og brannalarmer kreves av lokale bygningskoder. Du vil sannsynligvis trenge parkeringsmateriell til eiendommen din, som kan omfatte skilt, parkeringstillatelser og krenkelser.

Kontorrekvisita

Kontorrekvisita som ofte brukes til administrasjon av enhver bedrift, er også nødvendig - og fradragsberettiget - for styring av leieforholdet ditt. De vanlige tingene, som sjekker, innskuddslister, gummistempler, visittkort, brevpapir og konvolutter, penner, arkiveringssystem, papir, blekkpatroner, papirklemmer og lignende, er alle klassifisert som eiendomsmateriell. Du vil også trenge noen materialer som er mer spesialisert på eiendomsforvaltning. Leieapplikasjoner, innkjøpsordre, betalingskvitteringer, arbeidsordre og eiendomsadministrasjonsprogramvare bør hjelpe deg med å ta vare på alt papirarbeid som er nødvendig for å utføre eiendomsadministrasjonsoppgaver.

Utendørsutstyr

Avhengig av hvilke rekreasjonsaktiviteter som er tilgjengelige i lokalene til leieboligen din, kan utendringene du trenger, variere. Hvis du har et basseng på eiendommen, er lenestoler, paraplyer, bord og annet basseng tilbehør klassifisert som utleie av eiendeler. De fleste lokale sikkerhetsordinanser krever en slags sikkerhetshegn rundt alle bassenger og boblebad. Utendørsutstyr kan også omfatte grill, benker og sykkelstativ.

Annen

Tilleggsutstyr som er klassifisert som utleieeiendom omfatter: Materialer og utstyr som brukes til rengjøring, reparasjon og generell drift av eiendommen din. Ifølge IRS, Internal Revenue Service, alle driftskostnader og reparasjonskostnader påløpt for å holde eiendommen din i trygge, arbeidstilstand uten å legge til verdi for eiendommen, er fradragsberettiget.

Anbefalt Redaktørens valg