Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste av pengene folk tjener er deponert for oppbevaring i en bank eller lignende institusjon. Folk trenger penger for hånden for nødhjelp eller daglige behov, men vil være trygg på at pengene dine er trygge. Det er du bekymret for at pengene dine kan bli ødelagt av brann, du må finne ildfaste gjemningssteder som gir ro i sinnet.

Beskytt pengene dine i ildfaste gjemte steder.

Brannsikkert metall arkivskap

Et to- eller tre-skuffs lateralt brannsikkert metall arkivskap er et trygt sted å skjule penger. Det vil beskytte pengene dine, filer og papirer. Velg et skap som passer med innredningen av rommet ditt, og kan låses med en nøkkel.

Begravd Glassburk

Plasser penger i en glasskrukke, grave et hull rundt 12 tommer i bakken og begrave krukken i hagen din. For lett fjerning, plasser en markør på stedet der den er begravet. Hullets dybde vil sikre at pengene ikke brenner, og glassbeholderen er et ekstra lag av sikkerhet fordi glasset ikke brenner.

Tre brennende ovner

Brennende ovner brukes vanligvis bare noen få måneder i året. Når ovnen ikke er i bruk, er det et ideelt brannfast sted å skjule pengene dine. Plasser pengene i en boks i ovnen, lukk komfyrdøren, og pengene dine vil være trygge.

Anbefalt Redaktørens valg