Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tapet av en elsket er ofte følelsesmessig ødeleggende. Helpguide.org rapporterer at folk som mister noen de elsker, ofte finner seg i stand til å håndtere et bredt spekter av følelser, inkludert sinne, sjokk eller skyld. Å begrave personen uten forsikring, legger bare til stress. Begravelseskostnader er dyre, alt fra $ 5000 til $ 10.000 og oppover, ifølge Funeral Consumer Guardian Society. Å håndtere følelsesmessig med tapet av den elskede mens du hevder penger til begravelse krever et personlig støttesystem og litt planlegging.

Begravelser kan koste tusenvis av dollar.

Skritt

Be om følelsesmessig støtte fra familie eller venner. Døden og de økonomiske problemene er separate hendelser, og du kan trenge følelsesmessig støtte for begge. Familiemedlemmer eller venner kan hjelpe deg med å håndtere vanlige symptomer på sorg, for eksempel tristhet, sjokk og vantro. Motta hjelp til dine følelser kan hjelpe deg med å fokusere bedre på begravelseskostnadene.

Skritt

Bekreft at den kjære egentlig ikke har livs- eller begravelsesforsikring. Det er verdt å ringe til personens siste arbeidsgiver for å spørre om den kjære hadde noen fordeler familien ikke var klar over. Også spør en langtid venn av den kjære hvis den avdøde noensinne nevnte begravelse eller livsforsikring. Sjekk gjennom papirer, regninger og andre dokumenter etterlatt av avdøde for ledetråder.

Skritt

Velg et begravelseshjem for å håndtere arrangementene; åpne en konto for kostnaden av begravelsen som andre kan bidra til. Fortell familiemedlemmer og venner av den avdøde om situasjonen og be dem om å donere hva de kan ved å kontakte begravelseshuset direkte.

Skritt

Ta kontakt med Veteranavdelingen dersom den avdøde tjenestegjorde i militæret. Byrået gir visse begravelsesfordeler for veteraner som kan bidra til å kompensere for kostnader. Fordeler inkluderer en gravsted, gravstein eller markør og et begravelsesflagg.

Skritt

Ring til Social Security Administration for å rapportere døden dersom den avdøde mottok fordeler fra byrået. Også spør om en spesiell fordel Social Security betaler noen ganger når en person dør. Under visse omstendigheter, fra 2011, foretar byrået en engangsbetaling på $ 225 til ektefellen eller kvalifiserende barn til en person som mottar sosial sikkerhet, som dør. Sosial sikkerhet vil ikke gjøre betalingen direkte til et begravelseshjem, men familien kan bruke betalingen til å hjelpe med begravelseskostnader. Det er ikke nok for alle utgiftene, men det er en start.

Skritt

Søk hjelp fra veldedige organisasjoner, for eksempel United Way eller et lokalt kapittel i National Urban League, om nødvendig. Organisasjonene kan tilby henvisninger til lokale kirker som er villige til å tilby donasjoner for en grunnleggende begravelse.

Skritt

Ta kontakt med fylkeskommunen. Noen fylker vil betale begravelseskostnader for personer som ikke har forsikring eller hjelp fra venner eller familie.

Anbefalt Redaktørens valg