Innholdsfortegnelse:

Anonim

De seks prinsippene for forsikring er noe som alle nye forsikringsagenter lærer før de får et forsikringssalgslisens. Disse seks prinsippene påminner agenter til enhver tid av forsikringsindustriens standarder. De seks prinsippene for forsikring er i utgangspunktet en jukseplate som burde lede deg til enhver tid som en forsikringsagent.

Forsiktig interesse

Forsikringsmessig interesse betyr at for at den forsikrede skal starte en forsikring, må han ha et eierskap eller en økonomisk interesse i hva han vil forsikre. Dette forhindrer folk i å ta ut forsikringer eller gjøre krav som ikke direkte påvirker dem. For eksempel kan du ikke ta ut en forsikring på Eiffeltårnet, med mindre du har eierskap i det, eller ellers blir skadet, fysisk eller monetært, bør noe skje med strukturen.

Indemnity

Å skadesløs er å kompensere en person for vedvarende tap. Skadesløsholdelse i en forsikringssensit betyr ganske enkelt at din policy beskytter deg mot tap ved å dekke hva det er som du forsikrer. Det beste eksempelet ville være bilforsikring. Hvis du ødelegger bilen din, blir du kompensert for tapet ditt. Dette er erstatning.

Uberrimae Fidei

Uberrimae Fidei, eller "god tro", betyr at forsikringsselskapet er avhengig av deg, den forsikrede, å oppgi relevant informasjon om deg selv eller hva det er du forsikrer. Hvis du ønsker å få helseforsikring, betyr god tro at du vil avsløre eventuelle tidligere helsemessige forhold.

regress

Subrogasjon er forsikringsselskapets rett til å iverksette tiltak på partier som kan ha forårsaket kravet mot forsikringen din. For eksempel, hvis du er involvert i en bilulykke som du ikke har forårsaket, har forsikringsselskapet rett til å samle skader fra personen som forårsaket ulykken eller forsikringsselskapet. Dette tillater forsikringsselskapet å tilbakebetale eventuelle tap på grunn av krav som den forsikrede ikke var ansvarlig for.

Beredskapsforsikring

Beredskapsforsikring er i hovedsak en worst case scenario-policy. Det beste eksemplet ville være å eksportere frakt til en kjøper på den andre siden av landet. Skulle trucken vise opp til kjøperen med tapt eller skadet gods, og kjøperen nekter å ta imot det på grunn av dette, kan du sende inn et krav gjennom din beredskapspolicy. De fleste beredskapskrav er arkivert av forhandlere.

Proximate Årsak

Nærliggende årsak er i utgangspunktet forsikring som dekker tap som andre typer forsikring ikke dekker. For eksempel anta at et fly som bærer tre tonn Halloween kostymer, krasjer på rullebanen ved landing. Ulykken er ikke alvorlig, og kostymer er ikke skadet, men de kommer opp en uke etter Halloween, som koster forhandleren flere tusen dollar i omsetning. Siden de ikke er skadet og faktisk ble levert, kan forhandleren ikke være i stand til å sende inn et krav under de fleste forsikringsformer. Retningslinjer som inkluderer nærliggende årsaker, gir deg mulighet til å tilbakebetale skadene dine når uventet skjer.

Anbefalt Redaktørens valg